Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csörögefánkot hogyan készítsem?

Csörögefánkot hogyan készítsem?

Figyelt kérdés
Kétfélét találtam , csak nem tudom eldönteni , hogy melyiket készítsem . Az egyik azt írja , hogy meleg lábossal takarjam le és úgy pihentessem a másik meg hideg helyen való pihentetést ír . A hozzávalok és az elkészítés nagyjából ugyan az .Valaki adna tanácsot , hogy hogyan készítsem?
2009. febr. 7. 20:26
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én melegben pihentetem.
2009. febr. 7. 21:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!A fánktészták "halála" a huzat és a hideg.

Mindíg meleg,huzatmentes helyen kell pihentetni.

Én egy tállal leborítom (lehetőleg műanyag legyen),és még azt is letakarom egy törölközővel.De langyos sütőben is kelesztheted.


maszatka

2009. febr. 8. 09:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm !
2009. febr. 8. 11:02

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!