Ilyenkor menyi sütőpor kell?
Sokat nézem a tvpaprikát és a külföldi műsorokban (Niggel, Rachell Allen, Jami Olivér) gyakran eleve sütőporos lisztet használnak, és soha nem említik hogy ha sima lisztet használok, akkor menyi a sütőpor.Mert ugye van hogy egy sütibe kell egy egész zacsi, van hogy csak egy kanál.
Nem tudom hogy nálunk lehet-e eleve sütőporos lisztet kapni, de itt a környékünkön nem.
használj nyugodtan sima lisztet és a recept szerinti sütőport keverd hozzá. egy egész, vagy fél csomag, de van ahol teáskanálnyit írnak.
ez sokkal biztosabb, mint a külföldi, ismeretlen cuccok.
ha itthon élsz MO-on bízz a jól bevált magyar receptekben.
én is nézek a paprikatévén műsorokat:) nekem is sokminden megteszik,de mégis maradok a jól beváltnál:))
elrontani valamit nem bűn-tapasztalatszerzés-:))
és nem kell azonnal a kukára gondolni, hanem ilyenkor jön
a nő/férfi kreativítása a konyhában.mindenből lehet még valami:))
a sütikről: nálunk a cégnél már közmondássá vált,hogy "nincs az az elb@szott süti"ami az irodában el ne fogyna...
A sütinél amúgy nekem anyum ilyen, hogy ha valamit totál elrontok, azt képes 1 perc alatt befalni, és ízlik neki.
Nem csak kedvességből, mert ami meg kimondottan jól sikerül azt meg leszólja hogy nem jó.Kicsit fordítva van össze rakva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!