Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ilyenkor menyi sütőpor kell?

Ilyenkor menyi sütőpor kell?

Figyelt kérdés

Sokat nézem a tvpaprikát és a külföldi műsorokban (Niggel, Rachell Allen, Jami Olivér) gyakran eleve sütőporos lisztet használnak, és soha nem említik hogy ha sima lisztet használok, akkor menyi a sütőpor.Mert ugye van hogy egy sütibe kell egy egész zacsi, van hogy csak egy kanál.

Nem tudom hogy nálunk lehet-e eleve sütőporos lisztet kapni, de itt a környékünkön nem.

2011. jan. 30. 17:08
 1/6 anonim ***** válasza:
sütőpor zacsiján rajta van, hogy hány dkg liszthez van
2011. jan. 30. 17:27
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
1 csomag sütöpor fél kiló liszthez elég normál esetben - szerintem igy próbáld meg.
2011. jan. 30. 17:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

használj nyugodtan sima lisztet és a recept szerinti sütőport keverd hozzá. egy egész, vagy fél csomag, de van ahol teáskanálnyit írnak.

ez sokkal biztosabb, mint a külföldi, ismeretlen cuccok.

ha itthon élsz MO-on bízz a jól bevált magyar receptekben.

2011. jan. 30. 17:31
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Itthon élek, és imádom is a jól bevált magyar sütiket, de némeik sütijük úgy megtetszik, és jó lenne kipróbálni, csak nem állok jól annyira anyagilag, hogy ha nem sikerül akkor kuka.Meg amúgy is utálok ételt elrontani, meg kidobni.
2011. jan. 30. 18:33
 5/6 anonim ***** válasza:

én is nézek a paprikatévén műsorokat:) nekem is sokminden megteszik,de mégis maradok a jól beváltnál:))

elrontani valamit nem bűn-tapasztalatszerzés-:))

és nem kell azonnal a kukára gondolni, hanem ilyenkor jön

a nő/férfi kreativítása a konyhában.mindenből lehet még valami:))

a sütikről: nálunk a cégnél már közmondássá vált,hogy "nincs az az elb@szott süti"ami az irodában el ne fogyna...

2011. jan. 30. 18:56
 6/6 A kérdező kommentje:

A sütinél amúgy nekem anyum ilyen, hogy ha valamit totál elrontok, azt képes 1 perc alatt befalni, és ízlik neki.

Nem csak kedvességből, mert ami meg kimondottan jól sikerül azt meg leszólja hogy nem jó.Kicsit fordítva van össze rakva.

2011. jan. 31. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!