Szereted a főtt kukoricát?
Figyelt kérdés
Mikor és mennyit eszel belőle? Hogyan főzöd? Vagy inkább főve vásárolod?2011. jan. 29. 18:13
11/20 anonim válasza:
Imádom!!! Megszabadítom a leveleitől,leteszem a lábas aljába,ráteszem a csöveket,majd a tetejére is levelek mennek.Kb.15 percig főzöm,nem tovább,mert akkor már keményedik.Kiszedem,konyharuhával letakarom kb.20-30 percig.Utána esszük,Én töménytelen mennyiséget meg tudok enni belőle,egyszerre akár 5-6 csövet is,egy kis pihi,és utána jöhet még ugyanennyi!
12/20 anonim válasza:
Ipari mennyiséget megtudok enni belőle!:D
13/20 A kérdező kommentje:
és hogy álltok a kukoricás ételekkel, mint pl. krémleves,pizzafeltét,ragu, salátafélék..?
2011. febr. 1. 07:23
14/20 anonim válasza:
Én szeretem minden formájában.
15/20 anonim válasza:
minden kukoricás jöhet, amiket leírtál! :)
16/20 anonim válasza:
Mindenhogy imádom a kukoricát!!!
Nyáron főzve sósan, köretként, salátában, pattogatva :)
17/20 anonim válasza:
neem...semmien formában nem szeretem a kukoricát
18/20 anonim válasza:
Én ha lehetne, mindenbe raknék vagy mindenhez ennék kukoricát.:) (sőt a legtöbb kajába teszek is)
Nyáron szeretem úgy is enni (ha lusta vagyok lerágni), hogy késsel levágom a csőről.
19/20 anonim válasza:
Imádom!:)kukoricás rizs,meg főtt kukorica:) most készül:)Édes ,ropogós,és ezt majd még megsózom..2-3at megtudok enni,de most talán 4 is lemegy:) 1 óráig főzzük,most félkor lesz kész:)Aligvárom:)Ja és majonézes kukoricát is szeretem:)
Milyen az ha vajban van forgatva?:)
20/20 anonim válasza:
Nyáron mikor szezonja van napi átlagom 20 cső volt, van amikor 30 is, de azt tudnia kell hogy zsengén eszem, ha jó kövér lenne nem tudnék ennyit megenni Maximum 15 öt. Imádom. Nála jobban csak a friss cukorborsót szeretem. Amióta németországban élek, pangok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!