Mennyi ideig áll egy a muffin?
Figyelt kérdés
ha délután megsütöm, hol tároljam ha másnapra készül?2011. jan. 29. 15:18
1/8 A kérdező kommentje:
mennyi ideig áll el
2011. jan. 29. 15:20
2/8 anonim válasza:
én csak olyat tudok,ahol biztos ne :)
a sütőben és a konyhapulton letakaratlanul semmi képpen se
3/8 anonim válasza:
Több napig simán el áll. (csak nálunk nem, mert mindig hamar elfogy).
Másnapig pláne nem lesz semmi baja, letakarod egy tálban, esetleg zacsit húzol rá.
4/8 anonim válasza:
addig áll el, amíg meg nem látom
amúgy ha kihűl tedd egy tálba és fedd le pár konyharuhával vagy folpakkal és holnap is tökéletes lesz
5/8 anonim válasza:
Eláll másnapig, de frissen sokkal finomabb.
6/8 A kérdező kommentje:
köszi szépen:)
2011. jan. 29. 16:47
7/8 anonim válasza:
nekem még 2 naposan is jó volt mikor ilyen dán kekszes kerek dobozba tettem sütőpapírral lefedve :) nem volt olyan fini mint frissen, de így is ízlett mindenkinek ;)
8/8 anonim válasza:
én a tál muffint, ha teljesen kihűlt beteszema mikróba, ott légmentesen pihen és nem szárad ki. harmadnap is ugyanolyan finom.legalább valami haszna a mikrómnak:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!