Milyen lisztből lehet finom fánkot sütni?
Figyelt kérdés
Farsangi fánkot szeretnék sütni, azt vettem észre, hogy a finomliszttől elnehezülnek a tésztáim, és félek ez elrontaná a fánkot. Gondoltam keverem fele-fele arányban rétesliszttel, vagy esetleg lehetne tisztán réteslisztből csinálni? Segítsetek! Köszönöm :)2011. jan. 23. 08:46
1/2 anonim válasza:
finomliszt kell hozzá, valószínűleg a sütijeidnél a sütőpor v az élesztő lehet kevés inkább
2/2 anonim válasza:
Félfogós búzaliszt a legjobb. Némelyik finomlisztből mág nokedlit sem lehet csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!