Mit csináljak sok-sok nem túl friss tojásból? Ne süteményt írjatok légyszi'!
Figyelt kérdés
Tojásleves, tojáspörkölt, ilyesmik már nem jöhetnek szóba, azokat friss tojásból szeretem készíteni...2011. jan. 21. 12:23
1/10 anonim válasza:
Tojásos nokedli, tojáspástétom, vagy gyúrjál szépen 8-10 tojásos levestésztát!
2/10 anonim válasza:
Először is vizsgáld meg, hogy nem romlottak-e?Készíthetsz belőle tojáskrémet, kaszinótojást, tojásrántottát, omlettet.
3/10 A kérdező kommentje:
Nem romlottak még. Olyan kellene, amibe fel kell, hogy dolgozzam a tojást, és nem főtt vagy sült állapotba teszem.
A tésztagyúrás nem is olyan rossz ötlet!
2011. jan. 21. 12:40
4/10 anonim válasza:
A Tésztát ajánlom én is, megszáritva hónapokig eláll és sokkal jobb mint a bolti! :)
5/10 anonim válasza:
Itt az elsö választ én irtam, neked is segithet:
http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__sutes-fozes__14..
6/10 A kérdező kommentje:
Jelentem, tészta kész 8 tojásból :)
De még nem tudom, mi lesz a vacsi....arra tipp?
Van még vagy 20 :D
2011. jan. 21. 14:49
7/10 A kérdező kommentje:
Ja, köszi az eddigieket!
2011. jan. 21. 14:49
8/10 anonim válasza:
Igaz írtad, hogy ne főtt tojás legyen. Azért leírom, mert mi nagyon szeretjük. Savanyútojás:csinálok rántásos tejfölös mártást,majorannával és babérlevéllel ízesítem, főtt tojásokat négybe vágom és beleteszem. Forralom egyet és citromlével savanyítom.
9/10 anonim válasza:
én is a savanyú tojást tudnám még ajánlani, ahogy az előző írta, de én nyersen szoktam a mártásba óvatosan beleengedni és rázogatva hagyom megfőni.
mustárral, kis cukorral nagyon kellemes pikáns tud lenni.
10/10 anonim válasza:
vagy egy jó, hagymás, gombás ,fűszeres omlett egy nagy serpenyőben.hozzá egy kis savanyúság, puha kenyér....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!