Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Főzelék túl híg lett! Mivel...

Főzelék túl híg lett! Mivel sűrítsem?

Figyelt kérdés
2011. jan. 21. 10:37
 1/6 anonim válasza:
Én minden főzeléket főtt krumplival sűrítek. Összetöröd, és összeturmixolod a főzelékből kivett lével. Lehet krumplipürével is, tehát hogy tejet-vajat is turmixolsz hozzá. Botturmixxal nagyon jó ragadós masszát lehet csinálni!
2011. jan. 21. 10:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
két három kanál lisztet hideg vízzel csomómentesre keversz, és teaszűrőn a főzelékbe engeded. közben jól átkevered és hagyod egyet forrni, nem zubogni.
2011. jan. 21. 10:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim válasza:
keményítő vagy szójapaszta
2011. jan. 21. 10:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
liszt szórással,kevés lisztet szórsz rá és összekevered gyorsan...aztán meg lehet ismételni.Ha jo a liszted és fokozatosan keveset adsz hozzá akkor el lehet kerülni h csomomentes legyen.Tejfölt kikevesz lisztel és kicsit hozzákeversz a fözelék levéböl,simára kevered és hozzáöntöd.
2011. jan. 21. 10:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszike mindenkinek, remélem sikerül.
2011. jan. 21. 10:56
 6/6 anonim ***** válasza:
56%

be kell habarni/rántani (újra, ha elsőre nem lett elég)

ha már nincs tejfölöd (és amúgy tejfölös a főzelék!), akkor csak liszt-vízzel, ha rántott, akkor újabb adag rántással

2011. jan. 21. 11:21
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!