Főzelék túl híg lett! Mivel sűrítsem?
Figyelt kérdés
2011. jan. 21. 10:37
1/6 anonim válasza:
Én minden főzeléket főtt krumplival sűrítek. Összetöröd, és összeturmixolod a főzelékből kivett lével. Lehet krumplipürével is, tehát hogy tejet-vajat is turmixolsz hozzá. Botturmixxal nagyon jó ragadós masszát lehet csinálni!
2/6 anonim válasza:
két három kanál lisztet hideg vízzel csomómentesre keversz, és teaszűrőn a főzelékbe engeded. közben jól átkevered és hagyod egyet forrni, nem zubogni.
4/6 anonim válasza:
liszt szórással,kevés lisztet szórsz rá és összekevered gyorsan...aztán meg lehet ismételni.Ha jo a liszted és fokozatosan keveset adsz hozzá akkor el lehet kerülni h csomomentes legyen.Tejfölt kikevesz lisztel és kicsit hozzákeversz a fözelék levéböl,simára kevered és hozzáöntöd.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszike mindenkinek, remélem sikerül.
2011. jan. 21. 10:56
6/6 anonim válasza:
be kell habarni/rántani (újra, ha elsőre nem lett elég)
ha már nincs tejfölöd (és amúgy tejfölös a főzelék!), akkor csak liszt-vízzel, ha rántott, akkor újabb adag rántással
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!