Ha elsózom az ételt, helyre lehet azt még hozni valahogy?
Figyelt kérdés
2007. máj. 30. 10:02
1/9 anonim válasza:
Én három módszert ismerek:
1. Egy kis szódabikarbónát bele.
2. Krumplit bele, az felszívja a sót.
3. Leves vagy leveses étel esetén egy szelet kenyeret kell a tetejére rakni, hogy megszívja magát. Ez utóbbit még nem próbáltam.
2/9 anonim válasza:
KIegészrm még NYIVAL HOGY EGyY KIS VIZET IS TEHETÜNK AZ ÉTELHEZ HA KEVESRŐL van szó éppenn az is elveszi8 a sós izét egy picikét.ildus30
4/9 anonim válasza:
Az is jó eljárás, ha nyers tojásfehérjét ütünk a levesbe, majd amikor megfőtt lekanalazzuk a tetejéről.
üdv.: hegedor
5/9 anonim válasza:
ha olyan, akkor egy kicsit áztatom folyóvízben (pl párolt zöldség, sült hús, pörkölt), s utána folytatom a főzést, és ha kell, újrakészítek hozzá alapot (pl.pörkölt). ha nem akkor fenti technikák közül valami, vagy csinálok még só nélkül, és összekeverem, átrottyantom a végsőknél!
:)
7/9 anonim válasza:
ha leves vizzel higitod ha más akkor vizzel áztatni
8/9 anonim válasza:
A liszt is jó, a leveshez a vizet már írták
9/9 anonim válasza:
Attól függ, milyen étel. Nem mindegy, hogy elsózott leves vagy elsózott rizs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!