Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Krumplis ételeket tudtok?

OliaTIRA kérdése:

Krumplis ételeket tudtok?

Figyelt kérdés
tepsis krumplit meg köretet kivéve
2011. jan. 9. 22:33
1 2
 11/17 anonim válasza:
100%

Krumplis tészta

Rakott krumpli

2011. jan. 10. 09:35
 12/17 anonim válasza:
100%

sztrapacska a kedvencem, másnéven nyögő, párolt savanyukáposztával szeretem a legjobban, de lehet turóval-szalonnával, hagymásan, sőt én már tejfölös csirkepörkölthöz vagy teljfölös gombapaprikáshoz is ezt adtam nokedli helyett, nagyon finom volt.

A másik kedvencem a sültkrumpli tükörtojással, a harmadik pedig a paprikáskrumpli, amibe én egy kis nokedlit szoktam szaggatni és egy kis pohár tejfölbe teszek egy teáskanál lisztet, összekverem és azt a végén ráöntöm, még három-négy percig főzöm és kész.

2011. jan. 10. 10:00
 13/17 A kérdező kommentje:
kőszönöm mindenkinek:)
2011. jan. 10. 10:22
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

krumplilángos

lapcsánka

krumplis tészta

gombócok(mindenféle)

grillkrumpli

savanyú káposztás krumpli

paprikás krumpli

héjában sült krumpli paprikás olajjal és kápival:)

És amiket még egyáltalán nem láttam az a brassói és a töltött krumpli!!

Hirtelen ennyi jut eszembe...

2011. jan. 10. 10:32
 15/17 A kérdező kommentje:
nem láttál még brassóit?
2011. jan. 10. 11:30
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

nem:) a válaszok közt nem találtam:)

De lehet hogy van....

2011. jan. 10. 11:48
 17/17 anonim ***** válasza:
Halas-krumpli. (Ünnepek utáni kímélő kaja)A lábas aljára egy sor karikára szelt krumpli,tetejére egy sor karikára szelt vöröshagyma, ezt így váltva, legfölül krumpli legyen. Hideg vízzel felöntöd, (a tetejét kb. másfél centivel érje túl a víz) tégy bele sót, a tetejére szórj törtpaprikát, egy fél diónyi fehér zsírt és 1-2 halászlé kockát. Ha felforrt, vedd takarékra. TITKA: ne kavarj bele! Esetleg a tetejét evőkanállal kavargathatod, amíg a törtpaprika bele nem fő!
2011. jan. 11. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!