Mit fogtok főzni és sütni holnap?
most pácolom a csirkecombokat.
mustár-kecsap-méz-bors-fokhagymapép-pici majoranna-olaj.
ezzel bekenem a besózott húsokat.velvűágok 2 közepes hagymát karikára, és rétegezve összerakom egy műa. dobozba.be hűtőbe, majd holnap reggel egy zsírozott tepsibe hagymástól átpakolom és szorosan lefóliázba
tolom a sütőbe.kb 40 perc múlva megnézem, ha a csontok mellett is oké, akkor fólia nélkül pirítom még kicsit.
petrezselymes krumpli lesz mellé.
kivételesen sütni nem fogok, csak pudingot főzök,gyümölcsdarabokkal, tejszínnel díszítve.
üdv.
második vagyok, azt is leírom, amit ma főztem hajnalban.
lapockából zöldborsós tokányt, hozzá sárgarépakockás-gombás rizst.felét elvittük a gyerekeknek, aztán mikor a férjemmel ebédeltünk itthon, gondoltam egyet és összeborítottam a kettőt,úgy melegítettem össze. isteni finom rizottószerűség lett.
bableves jó kis füstölt szalonnával zöldséggel répával
fokhagymás sült oldalas petrezselymes krumlival párolt lila káposztával
desszert: joghurttorta (extra gyorsan kész, kicsit a szilárdulásra kell várni)
Ötletínséges időkre gyűjtesz választ a "mi legyen a vacsora?", "mit kérsz enni?", "mit főzzek?" kérdésekre? Nem rossz! ;-)
Húsleves lesz, a másodikat megálmodom, vacsira palacsintát tervezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!