Mit tudok 15 perc alatt készíteni vacsorára gyerekeknek?
Figyelt kérdés
tojás nélkül2011. jan. 6. 18:17
2/14 A kérdező kommentje:
Meleg ételre gondoltam.(nem meleg szendvicsre)
2011. jan. 6. 18:22
3/14 anonim válasza:
mikróban főtt virsli mustárral, kenyérrel, teával.
5/14 anonim válasza:
melegszendvics, ami van otthon, kenyérre teszed, rá reszelt sajt és be a sütőbe pár percre.rá kecsap, vagy majonéz.
6/14 anonim válasza:
Tejbegríz, sajtos-tejfölös tészta
9/14 anonim válasza:
bocs, a tojás nélkül-t nem olvastam
10/14 anonim válasza:
Nem túl fantáziadúsak a válaszok :-(
Nálunk ma este puliszka volt, tettem rá cukkinit, paradicsomot, mozzarellát, be a sütőbe, 15-20 perc alatt bőven kész.
Süthetsz ki egy szelet halat citrommal,rá egy szál kapor,hozzá borsó (fagyasztóból kivéve, 5 pec alatt megpárolódik)
Paradicsomleves, mozzarellával, levesgyönggyel
Kukoricakrémleves (10 perc, tejben megfőzöm a kukoricát, ízesítem, delikát, bors, tumixolom, átszűröm, dobok bele egész szem kukoricákat, kész is)
Csirkemellcsíkok gyorsan lepírítva, akár simán ketchuppal, az én gyerekeim imádják két pirított toastkenyér közé, kicsi fűszeres teföllel és paradicsomszeletekkel
Remélem, hasznos valamelyik...
Ninamina
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!