Átlagosan mennyi idő alatt készül el a csirkepöri?
Figyelt kérdés
2011. jan. 5. 12:58
2/7 anonim válasza:
3/4 óra főzésnél több nem igazán kell neki.
3/7 anonim válasza:
Attol függ miből van,comba vagy mell,máj,mert utobbi kettönek elég kb.fél is.Ha rendesen nagy darabokban van benne a comb meg a többi akkor kell kicsivel több.
4/7 anonim válasza:
azért fél óra után nézd meg, nem jön-e le a csontról a hús,mert nagyon hamar szét lehet főzni. és inkább rázogasd, mint kevergesd,így nem zúzod szét.
nagyon csúgya tud lenni egy rakás csont, mellete meg húsmassza.
5/7 anonim válasza:
Egy étel elkészülési idejébe beletartozik az előkészület is. Hagyma vágás-piritás stb. Szerinted mindez fél óra a kész pörköltig - kedves Utolsó.?
6/7 anonim válasza:
nem tudom mi nem érthető, én fél óra főzési idő utáni figyelésre gondoltam.
más sem érttete??? nem hinném.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi Mindegyőtöknek!Most fő egy órája a pöri, azt hiszem mindjárt kész, a husi kezd leválni a csontról.
2011. jan. 5. 14:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!