Vásárokban kapható sósperecen a só hogy lesz olyan "nyúlós egyveleg"? úgy értem, hogy ha itthon csak rászóróm a sót az ráolvad? Vagy vmi speckó dolog kell?
Figyelt kérdés
maszatka?2010. dec. 20. 19:25
1/3 anonim válasza:
Összekevernek 3 evőkanál lisztet és 1 evőkanál sót egy kevés vízzel, és a félig megsült FORRÓ perecre csurgatják.
-vendéglős-
2/3 anonim válasza:
3/3 anonim válasza:
Már csak azt kéne tudni, hogy készül a perec, amit alátesznek. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!