Tökéletes mézeskalács receptet ajánlanátok?
Figyelt kérdés
olyat ami puha lesz, mikor kisütöm nem deformálodik el..2010. dec. 20. 19:14
2/5 A kérdező kommentje:
köszi
2010. dec. 21. 14:55
3/5 anonim 



válasza:





Szia! nagyon finom és garantáltan puha mézeskalács:
76 dkg liszt, 34 dkg porcukor, 4 tojás, 4 nagy evőkanál méz, 5 dkg margarin, 2 tk. fahéj, 2 tk. őrölt szegfűszeg, 1 ek. szódabikarbóna.
Én ezt sütöm évek óta. ideiből nincs már egy darab se :)
4/5 anonim 



válasza:





azt elfelejtettem, hogy olvaszd meg a margarint mielött beleteszed, és ha jól összegyúrtad rakd 1 napra hűtőbe utánna ne túl vékonyra nyújtsd és kb 4-5 perc alatt süsd 200 fokon. Vigyázni kell vele mert nagyon gyorsan sül.
Cukormáz : 1 tojás fehérje+ 13 dkg porcukor habosra verve
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2010. dec. 21. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!