Milyen húsból készíted a rántott húst?
Figyelt kérdés
2010. dec. 20. 16:35
3/7 anonim válasza:
csirkemellből, pulykamellből, csirke alsócombból, karajból
4/7 anonim válasza:
csirkemell, pulykamell, kacsamell, libamell, karaj, sertéscomb és a lapocka is jó esetenként
6/7 anonim válasza:
Szűzpecsenye a a király, - unokámnak dob verő /csirke alsó comb/. Ha ketten vagyunk a párommal, akkor csirke szárny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!