Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen húsból készíted a...

Milyen húsból készíted a rántott húst?

Figyelt kérdés
2010. dec. 20. 16:35
 1/7 anonim válasza:
én csirkemellből szoktam
2010. dec. 20. 16:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
csirkemell vagy karaj
2010. dec. 20. 16:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
csirkemellből, pulykamellből, csirke alsócombból, karajból
2010. dec. 20. 17:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
csirkemell, pulykamell, kacsamell, libamell, karaj, sertéscomb és a lapocka is jó esetenként
2010. dec. 20. 17:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
Szűzpecsenye.
2010. dec. 20. 18:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
Szűzpecsenye a a király, - unokámnak dob verő /csirke alsó comb/. Ha ketten vagyunk a párommal, akkor csirke szárny.
2010. dec. 20. 18:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
Tarja,legfinomabb :)
2010. dec. 21. 13:20
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!