Mást nem bosszant, ha követi a receptet és totálisan nem úgy sikerül?
Figyelt kérdés
Pontosan követtem az utasítást egy diós aprósütinél,és a tésztából vágott csíkjaim papírvékonnyá egybefolytak a tepsiben.A képen dundi hosszúkás csíkok vannak.Falra mászok az ilyentől,feleslegesen pepecselek!Mondjuk fura volt,hogy a tészta összetevői csak csoki,vaj cukor és darált mandula,és két kanál keményítő.Eleve nem volt gyúrható állagú,ahogy írta.Én tettem bele 3 kanál lisztet,de mégis így jártam..2010. dec. 20. 13:16
1/2 anonim válasza:
Igen, sajnos ez sokszor igy van. Ezért örülök, ha kérdezek valamit, akkor saját tapasztalatot osztanak meg velem, nem pedig egy főzős oldalt linkelnek be.
2/2 anonim válasza:
ÉN MÁR MEGTANULTAM, HOGY A RECEPTEKBEN MINDIG VAN VALAMILYEN GIXER. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!