Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A reszteltmájat (csirke)...

A reszteltmájat (csirke) meddig kell sütni-főzni? Félóra elég?

Figyelt kérdés
2010. dec. 18. 12:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
30%
5-6 perc elég neki és csak utólag szabad sózni,mert kemény lesz.
2010. dec. 18. 12:28
 2/14 anonim ***** válasza:
73%
A csirke májat sózd, füszerezd nyugodtan, az nem lesz kemény, mint a sertés. Pár perc valóban. Egyet vágj ketté, és ha nem véres a vágó felület, akkor jó.
2010. dec. 18. 12:46
 3/14 A kérdező kommentje:
5-6perc?Tényleg?
2010. dec. 18. 13:20
 4/14 anonim ***** válasza:
58%
azért 5-6 percnél több.először ugyebár megdinszteled a hagymát(sok kell bbele)aztán megy rá a máj kb.10-15 perc.és én mindig megsózom közben,mert egyből esszük és el is fogy.
2010. dec. 18. 16:57
 5/14 anonim ***** válasza:
oh és a gomba,ami kifelejthetetlen..
2010. dec. 18. 16:58
 6/14 anonim ***** válasza:
77%

kristen 87-nek.

Figyelj!! Te nemcsak halászlét nem tudsz főzni,de reszteltmájat sem.

[link]

A májat nem sózzuk és nem azért megesszük egyszerre,vagy nem,hanem azért,mert megkeményedik tőle.

A májra lehet gombát rakni,de az már nem reszteltmáj.

A többi stimmel:-))

2010. dec. 18. 19:48
 7/14 doboszoli ***** válasza:
84%

Legyünk pontosak.

A resztelt máj, csíkra vágott sertésmáj, paprika nélkül sütve.

Semmi köze, ill. nem sok a hagymás csirkemájhoz, amit nyugodtan lehet sózni, nem lesz kemény. Maga a máj pirítása a már kész hagymán, valóban 5-6 perc. Ki mit tesz bele "tunningnak", gomba, bacon, füstölt ez-az, egyéni ízlés dolga.

Amúgy, ha sertésmájból az első tíz próba nem jön össze, ne keseredj el..

2010. dec. 18. 19:55
 8/14 anonim ***** válasza:

A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 19:48

TE NEM TUDSZ FŐZNI!!!!Mellesleg a halászlével is csak ti tudtok ennyire konzervatívak lenni.Ahelyett hogy megkóstolnátok.Butaság ennyire "beszűkülni".A másik,reszteltmájat többféle képpen el lehet készíteni(ha már olyan okos vagy ezt tudhatnád)én csak leírtam egy változatot,arról nem én tehetek hogy ilyeneken idegesítitek fel magatok.Lehet saját magatokon elgondolkodni.Na várom a következő nagyon elmés megnyílvánulást mert ez eddig nagyon gyenge.Ne máson vezesd le h nem tudsz főzni.

2010. dec. 19. 19:05
 9/14 anonim ***** válasza:

Hatalmas örömöt szereztél,hogy egy ilyen semmiséggel fel lehet bosszantani!!Te csak egyed a halászlét harcsából,én majd kirántom, és egyed a májat sóval és gombával.

Jó estét Neked(:)

2010. dec. 19. 19:43
 10/14 anonim ***** válasza:
te egy nagyon hülye ember vagy.
2010. dec. 19. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!