Hurkát szeretnék sütni gázon, lábasban. Mennyi olajat és mennyi vizet kell alátenni, hogy puhára süljön?
Figyelt kérdés
2009. jan. 22. 10:41
1/5 anonim válasza:
Én sütőben szoktam. Olaj semmiképp nem kell alá, mert a hurka zsíros és a zsír kisül belőle. Én vizet sem szoktam, mert mi inkább szépen pirulva szeretjük. Ha vizet raksz alá inkább párolódni fog nem sülni. 1dl-től ne rakj többet alá.
2/5 A kérdező kommentje:
Én is szeretném sütőben sütni, ha lenne rá lehetőségem!!
Akkor most kell valami zsíradék alá vagy sem?!
Nincs időm kivárogatni, mire kisül belőle a zsírja, mivel elég száraz ráadásul!
Olyanok írjanak, legyenek szívesek, akik már készítették gázon!!!
2009. jan. 22. 10:50
3/5 anonim válasza:
Nagyon kevés olajat tegyél alá,és tegyél rá fedőt.
A lángra tegyél lapot,takarékon süsd.Nézd meg néha,víz nem kell alá,mert a gőz lecsapódik.Kb 10-15 perc után fordítsd meg,és süsd a másik felén is annyit.
Jó étvágyat hozzá
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, az utolsó tanácsát megfogadva sikerült!
(valóban nem ártott az az 1 dl víz...)
2009. jan. 22. 13:04
5/5 anonim válasza:
Soha nem használnék olajat! Kevés zsír alá vagy esetleg növényi zsiradék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!