Mit főzzek borjúlapockából?
Figyelt kérdés
Valami tarhonyás ragura gondoltam...2010. dec. 15. 18:35
1/5 anonim válasza:
a legegyszerűbbet:) borjúpörkölt, tarhonyával, oh de finom!
2/5 anonim válasza:
de lehet egy gombás, tejfölös borjúragu is tarhonyával.
hagymát dinsztelsz jó sokat, rá a husit csíkozva vagy kockázva. fehéredésig kevergetni. ha a saját levét elfőtte mindig egy pici vízzel pótolni. ha puha, bele
25-30 dkg szeletelt gomba és azt is puhára párolni a hússal együtt.
leszórni egy fakanál liszttel, még egy pici víz,hogy szószos legyen.
végül tejföl vagy főzőtejszín bele, megadni a végső sűrűséget.
fűszerek:só, bors, esetleg majoranna vagy tárkony.
egy kis friss petrezselyem is földobja.
3/5 anonim válasza:
Finom pörköltet Zsírral,nem olajjal,és nokedlival. Nem rontanám el a tarhonyával. Az kolbásszal nagyon finom,de jó pörkölttel nem.
4/5 anonim válasza:
Bizony, a pörkölthöz nokedli jár, de nem mirelitből!
5/5 A kérdező kommentje:
Végülis pörköltszerű lett egy kis paradicsommal és cukkinivel és nagyon ízlett. A tarhonya nálunk nagy kedvenc!
2010. dec. 16. 20:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!