Mit csináljak oldalasból?
Finom levest és ha megfőtt vedd ki a húst.
Füszerezd meg és süsd pirosra, krumplipürével tálald.
Sült oldalast kicsit másképp:
szia, ha tejföl, tojás, hagyma , krumpli van még otthon írok egy jó receptet.
ha igen, már sütheted is serpenyőben a darabokra vágott oldalast, jó fokhagymásan.
a többit is írom, ha kéred:)
oké, szóval az oldalasod sül szép ropogós pirosra, jó fokhagymásan. közben tegyél föl héjjában krumplit.ha mindegyik kész kizsírozol egy tepsit. leraksz egy sor karikázott főtt krumplit, finoman sózod. rá egy fej félkarikára vágott hagyma. a húsokból kihúzod a csontokat,
esetleg lapjával félbevágod és ráteríted a hagymás krumplira. a húsra is egy sor hagyma, majd krumpliszeletekkel zárjuk.
2-3 tojást elkeversz egy nagypohár tejföllel, amit sóval, borssal ízesítesz./delikát is lehet/ ezzel a keverékkel
leöntöd a rakottast, hogy jól becsurogjon közé.bedugjuk a sütőbe és kb 25 percig sütjük. végén megszórjuk reszelt sajttal és pirulásig tovább sütjük.
finom és nagyon laktató, pláne egy kis savanyúsággal.
üdv.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!