Milyen töltelék legyen?
Figyelt kérdés
Tegnap vettem mézes-tészta, készre sütött kosárkákat. Töltelék kell bele, de nem tudom, mi lenne az igazi.
Segítenél valamilyen bevált recepttel, amivel megtölthetem?
Köszönöm előre is!
2010. dec. 11. 12:17
1/3 anonim válasza:
Egy nagyon egyszerű krém: 1 db gesztenye massza. l db ráma kocka, kb 25 dkg porcukor. Izlés szerint lehet több, kóstold meg. Minden legyen lágy. Jól keverd ki, és dermeszd vissza hütőben, vagy most az ablakban. Nagyon finom krém, azonnal fogyasztható. Tálaláskor tehetsz rá habot.
2/3 anonim válasza:
szia! bevált nincs. mert készen még nem vettem, de , ha sűrű pudinggal /3 dl tej, egy zacskó puding/megtöltöd és
friss vagy szárított, kandírozott gyümikkel megrakod, plusz egy kis dió, mazsola, szerintem finom lenne a végeredmény.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!! Nagyon jók!
2010. dec. 12. 06:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!