Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért felejtősek a következő...

Miért felejtősek a következő ételek? Már nem divatosak? Szalon tüdő, vese-velő, pacal, vadas stb?

Figyelt kérdés
2010. dec. 10. 16:03
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
75%
Egyrészt az ár,másrészt a reformétkezés,harmadrészt az időigény,negyedrészt a macera/beszerzés,főzés terén/.Van műkörmös cicakolléganőm,aki tökéletesen főz-bográcsban is-, süt és 28 éves.Az 50hez közeli kolléganőm recept helyett a cukrászda címét kérdezi,s rántottszeleten kívül mást még nem készített a vasárnapi asztalra..
2010. dec. 16. 00:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 22/27 anonim ***** válasza:
75%
Emberek, tudjátok, miért (is) van velem a pasim? Mert megeszem az ilyen kajákat is. Mert tudom, hogy néz ki egy pulyka, nem csodálkozok, hogy jééé de aranyos bárányka, ha látok egy kecskét, tudom, milyen részei vannak egy disznónak. Imádom a pacalt, a velőt, a disznósajtot, kolbászt, hurkát, és nem csak a natúr csirkemellen meg a cézár salátán élek. Pedig nem vagyok falusi parasztlány, csupán egy élettel teli, városi csaj, napközben kiskosztümben járok dolgozni, viszont hétvégén ki tudok menni a természetbe akár 40-50 km-t is túrázni, nem esik le a gyűrű az ujjamról, ha sátorban kell aludnom vagy épp koszos, mocskos leszek az egész napos disznóvágástól. Azt mondta, van bennem élet, én vagyok a természet számára.
2010. dec. 16. 11:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
a belsőségekhez nehéz hozzájutni. piacon van, de pl tesco, auchanban ahol sokan vásárolnak nincs. a vadas meg marhahátszínből, nem épp a legolcsóbb kaják egyike. csinálhatod disznóból is, csak akkor már nem igazi vadas.
2010. dec. 16. 13:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 24/27 anonim ***** válasza:
74%

Nekem az egyik kedvenc séfem Bíró Lajos. Neki szinte mániája, hogy belsőségekből főz csúcsgasztronómiai ételeket.

Szóval vannak, akik újra felfedezik.

Magam részéről a pacalt és a vadast szeretem (Mondjuk nem is értem, hogy a vadas miért van a felsorolásban. Abban nincs semmi extra: husi meg jó sok zöldség.)A másik kettőt még nem próbáltam.

2010. dec. 16. 14:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 25/27 Kriszti83 ***** válasza:
72%
Én nem a divat szerint étkezem, van saját ízlésem. A felsorolt ételeket szeretem, a vadas pedig az egyik kedvencem!
2010. dec. 16. 22:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 26/27 anonim ***** válasza:

Szalontüdő különckaja,velőt szeretem,Pacalt imádom:) a vadas számomra vhogy gusztustalan,párom meg forditva:utálja a pacalt(törölközőt:D) de a vadast imádja:)

Szerintem azért felejtősek mert sokáig tart és nehéz jól elkésziteni ezeket.Pl a pacalt 3-4órát is főzni kell hogy jó puha legyen:) de rég ettem már-...

Tényleg te ettél már tojáspörköltet? S párizsipörköltet? 25L

2010. dec. 16. 23:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 27/27 anonim ***** válasza:
Na,a hétvégén megkergetünk,ekapunk, aztán levágunk vagy 4-5 pacalt,és megfőzzük pörköltnek!
2010. dec. 17. 18:06
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!