Csinált már így valaki mézeskalács házat?
Figyelt kérdés
Úgy gondoltam hogy nem lapokból csinálnám, hanem kis téglákat sütnék és úgy építeném fel mint egy házat?
Így szükség van szerintetek dupla adag tésztára?
A mézeskalács házba lehet mécsest gyújtani?
2010. dec. 10. 11:42
1/3 anonim válasza:
Szerintem lehet,bár én még nem próbáltam,csak lapokból csináltam:)Sokkal körülményesebb lesz és tovább tart elkészíteni,de ha ráérsz csináld úgy!Én még nem gyújtottam benne gyertyát,de nem is tenném,a tészta felmelegedne meg lehet h szét is esne!
2/3 anonim válasza:
A nejem profi mézeskalács gyáros. Lapokból érdemes készíteni. A belsejébe nem érdemes gyertyamécsest enni, mert égeti és kormos is lesz. 2-300 forintért lehet kapni ilyen mécses formájú LED-del működő "mécsest", ami úgy villog, mint egy gyertya, de nem éget, olyat tettünk bele. Szép lett.
3/3 anonim válasza:
Én már háromszor is csináltam, de mindig nagyon ronda lett :D
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!