Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » SOS, most sütök! Muffinba vaj...

SOS, most sütök! Muffinba vaj helyett olaj?

Figyelt kérdés

F vagyok, és először sütök muffint!!! :S

6 dkg olvasztot vajat ír, hogy tegyek bele. Vettem jó kis Floriol étolajat. Azzal ki tudom váltani? Ha igen, akkor 6 dkg-nyit tegyek bele helyette?

Meg az van itt, hogy 15 dkg cukorral el kell keverni 1 tojást vastag krémmé. Ez a cukor K***A soknak néz ki, egy tojáshoz! Nem baj?? :S

2010. dec. 9. 20:32
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Tehetsz bele olajat, de nem kell annyi mint a vajból. A többit csináld a recept szerint.
2010. dec. 9. 20:36
 2/6 anonim ***** válasza:

ha van otthon zsirod akkor inkább csináld azzal, de ha nincs akkor jó az olaj is!

A cukor nem sok, csak soknak látszik:)

Sok sikert!!!

2010. dec. 9. 20:40
 3/6 A kérdező kommentje:
Kössz!! :)
2010. dec. 9. 20:44
 4/6 anonim ***** válasza:
71%

szia! én mindig olajjal csinálom a muffinjaimat. sokkal olcsóbb, mint a vaj és nagyon finom omlós, nem száraz a

süti.ízbéli különbség pedig nincs.

2010. dec. 10. 09:14
 5/6 anonim ***** válasza:

igen, helyettesítheted (kicsit más lesz, mintha vajjal csinálnád, de megteszi). ugyanannyit mérj ki dkg-ra.

a cukor az meg ennyi :) ezért nem túl diétás kaja a muffin.

2010. dec. 10. 09:53
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi Nektek is!

(Nádcukorral és graham liszttel készült, mert így egy minimálisan azért diétásabb! :D)

2010. dec. 10. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!