Süti/torta karácsonyra?
Figyelt kérdés
Linkelnétek nekem olyan oldalt,ahol lehet jo torta ill.süti recepteket találni??tudom,hogy rengeteg ilyen van,ezért is irok ide,hogy ha valakinek van személyes tapasztalata,valamelyik ilyen oldalrol(pozitiv)segitsen kiválasztani,hogy honnan érdemes válogatni,estleg konkrét receptet is irhattok,amit már kiprobáltatok és bejött,ha lehetséges akk képpel.Nagyon megköszönném,mivel semmi ötletem az ünnepi sütögetéshez!!:-)2010. dec. 7. 20:58
1/2 anonim válasza:
Nálunk gyümölcstorta lesz és linzerkosárkák, egy része dióhabbal, más része gyümölccsel töltve (hogyne dőljön ki mindenki a kajálás után :))
2/2 anonim válasza:
Nem tudom linkelni de: andi konyhája nagyon jó receptek jól leírva. kommentek is vannak abból is lehet tanulni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!