Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi jót lehet a következőkből...

Mi jót lehet a következőkből csinálni?

Figyelt kérdés

5 szelet tarja

hagyma

fokhagyma

tejföl

mustár

tojás

fűszerek


2010. dec. 7. 16:42
 1/10 anonim ***** válasza:

-nem tudom hogy most többfogásos kajára gondolsz, vagy egyszerű vacsira, de :

Pirítós kenyér, rá vaj, mustár, tarja, foghagyma,főtt tojás... :)

vagy..

A tejfölt összekevered sóval, összetört foghagymával/hagymával és egy kis pirospaprikával, csinálsz bundás kenyeret, megkened a tejfölös cuccal, és rá egy szelet tarja.. (Remélem van otthon kenyered, vagy zsömléd, mert már másodszor javaslom:D)

2010. dec. 7. 17:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
72%

neve nincs, de én a következőt csinálnám vele.

húst jól kiklopfolni,sózni, mustárral megkenni,fűszerezni.

lisztbe mártva serpenyőben 4-4 percig sütni mindkét oldalát. zsírozott tepsibe szedni,lefóliázva puhára sütni.

kitakarni a fóliából, megkenni fokhagymás tejföllel és pirosra sütni.

a hagymát karikára vágva, lisztbe mártva aranysárgára sütni, papírra szedni.

sütni szeletenként egy-egy tükörtojást.

tálalás, szelet hús, rajta tükörtojás, megszórva a ropogós hagymakarikákkal.

köret rizs vagy akármilyen krumpli, esetleg friss kenyér.

cékla, vagy valami savanyúság.

üdv.

2010. dec. 7. 17:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 A kérdező kommentje:

Igen azt nem írtam hogy nyers tarja! Bocsi :P

A második tetszik, köszönöm.

Várok még recepteket

2010. dec. 7. 17:09
 4/10 anonim ***** válasza:
Holstein pecsenye, ropogós hagyma karikával, tükörtojással.
2010. dec. 7. 17:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 anonim ***** válasza:
Ó.. bocsi... Azt hittem nem nyers :) Hát, bocs.. Szép napot neked!
2010. dec. 7. 17:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:
17.5-ös . Egyszerre kezdhettünk irni, mire végeztem ott volt a Tied. Majdnem egyforma.
2010. dec. 7. 17:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:

ja, ja , pedig most agyaltam ki:))) tudom, hogy a holstein is tükörtojásos, de én most ötleteltem a saját

szokásaimból.

üdv.

2010. dec. 7. 17:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:

fözd meg a tojast.

a husira só,bors,kend be mustarral.keves ojajon kezd el parolni a mustaros husit,forgasd meg parszor,amikor mar felig megpuhult a hus önts ra tejfölt+egy kis tejet es fözd keszre!a szosz ha nem sürüsödne habard be egy kicsit!teszta,risz,illik hozza!nagyon laktató!a fött tojas negyedekbe vagva ehetö dekoráció.


Sok sikert

2010. dec. 7. 17:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim ***** válasza:

tényleg még eszembe jutott egy jó borsos majorannás tokány.

a húst fölvágni ujjnyi csíkokra. 2-3 fej hagymát megdinsztelni, hogy szinte péppé menjen. rá a husit, jól átforgatni, sózni, borsozni, majorannázni. ha már kifehéredett és levet engedett, mindig egy pici vizet hozzáadva, puhára párolni.

végül zsírjára sütni.tejföllel, mustárral jó pikáns

szaftosra dúsítjuk.

kifőtt tésztával, rizzsel, nokedlivel

nagyon finom.

üdv.

2010. dec. 7. 18:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 A kérdező kommentje:
Tokány lett belőle, isteni lett!!!Köszönöm
2010. dec. 8. 16:48

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!