Milyen pépes ételt tudtok ajánlani fogorvosi kezelés után?
Figyelt kérdés
10 napig nem ehetek tejes dolgot és szilárdat, mert varrataim nagyon vékonyak... köszönöm!2010. dec. 6. 21:11
1/17 anonim válasza:
Teába áztatott keksz/ babapiskóta, mindenféle levesek, pl. zöldségleves, főzelékek habarás nélkül. Ilyesmik jutottak először eszembe.
2/17 A kérdező kommentje:
bébi étel hülyeség??
2010. dec. 6. 21:24
3/17 anonim válasza:
Nem, sztem nem az, csak az nem túl ízletes, meg kiadós.
4/17 anonim válasza:
Az előző vagyok, nem leszóltam a bébiételt, mert tudom,h a babapiskóta sem az finom ételek közé tartozik :D
5/17 anonim válasza:
szerintem inkább te turmixold össze az ételed. az olcsóbb mint azok a pici üveges bébiételek.
6/17 A kérdező kommentje:
:) köszönöm mindenkinek! :)
csinálok főzeléket és ráeresztem a turmixgépet! :)
de egyenlőre kajára sem tudok gondolni...
2010. dec. 6. 21:34
7/17 anonim válasza:
egy csomó mindent le tusz turmixolni (gyümik , zöldségek) de csinálhatsz törtkrumplit vagy tejbegrízt, leveseket.
8/17 anonim válasza:
krumplipüré, banánpép :D, a babakaja sztem fincsi, csak marha kevés.
reszelt alma is fini, vagy egy jó kis zöldségleves, zacsis levesek.
egyébként bármit össze lehet turmixolni, kérdés, hogy van.e hozzá gusztusod utána :D
pl. krumpli hússal pépesítve :D
9/17 anonim válasza:
Almakompótot egyél, az puha. Lehet belefőzni banánt és körtét is. Kelkáposzta főzelék turmixolva. Húslevesnek a leve is jó puhára főtt tésztával. Vésték a fogad? Nekem nyáron csinálták, egy fúróval furkálták a csontomat. Nagyon fájt! Jobbulást!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!