Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Cukormázat lehet 1-2 napig...

Cukormázat lehet 1-2 napig tárolni? Illetve hogyan kell megszárítani?

Figyelt kérdés

Elkészítettem a mázat de sok lett, gondoltam csinálok 1-2 napon belül mézeskalács házikót és arra feltudnám használni.

Eláll addig az elkészített máz a hűtőben?


A másik kérdésem pedig, hogy hogyan kell megszárítani a süteményen?


Tegyen száraz hűvös helyre, vagy csak szobahőmérsékleten? Esetleg hűtőbe? Vagy sütőben kicsit megszárítani?


2010. dec. 3. 12:26
 1/1 anonim ***** válasza:

Hát nem igazán áll el 1-2 napig, mert levet ereszt. Én kidobnám vagy süsd meg habcsóknak.


A cukormáz a süteményen szobahőmérsékleten megszárad, nem kell sütni.

2010. dec. 3. 18:13
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!