Cukormázat lehet 1-2 napig tárolni? Illetve hogyan kell megszárítani?
Figyelt kérdés
Elkészítettem a mázat de sok lett, gondoltam csinálok 1-2 napon belül mézeskalács házikót és arra feltudnám használni.
Eláll addig az elkészített máz a hűtőben?
A másik kérdésem pedig, hogy hogyan kell megszárítani a süteményen?
Tegyen száraz hűvös helyre, vagy csak szobahőmérsékleten? Esetleg hűtőbe? Vagy sütőben kicsit megszárítani?
2010. dec. 3. 12:26
1/1 anonim válasza:
Hát nem igazán áll el 1-2 napig, mert levet ereszt. Én kidobnám vagy süsd meg habcsóknak.
A cukormáz a süteményen szobahőmérsékleten megszárad, nem kell sütni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!