Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Akinek elektromos sütője van...

Akinek elektromos sütője van segítene kicsit?

Figyelt kérdés

Mellékelek egy képet,hogy milyen ikonok vannak a sütő programozásánál,meg is számoztam.Megírná valaki mit jelent az ikon,és mire való a fokozat?Mert van egy jó vastag használati utasítás könyv hozzá,de nincs benne magyar.

[link]

2010. dec. 1. 17:30
 1/8 A kérdező kommentje:
[url= [link]
2010. dec. 1. 17:31
 2/8 A kérdező kommentje:
Bocs a második képet nem tudom miért küldte el.
2010. dec. 1. 17:32
 3/8 anonim ***** válasza:
1- fogalmam sincs
2010. dec. 1. 17:35
 4/8 anonim ***** válasza:

Bocsánat, elküldte... :)

2- szintén nem tudom

3- légkeverés

4- alsó-felső sütés+légkeverés

5- felső sütés+légkeverés

6- alsó sütés+ légkeverés

7- alsó-felső sütés légkeverés nélkül

8- nem vagyok benne biztos de talán csak felső sütés? pirítás?

9- alsó-felső sütés + grill

2010. dec. 1. 17:37
 5/8 anonim ***** válasza:
8. grill
2010. dec. 1. 17:40
 6/8 anonim ***** válasza:
1. Kikapcsolt állapot :-)
2010. dec. 1. 17:41
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm.És mire való ez a sok program,tudnál példákat írni?
2010. dec. 1. 17:48
 8/8 anonim ***** válasza:

Megmondom őszintén, én nem is használom mindegyiket... Nem igazándiból látom értelmét.

Ami biztos, hogy piskótát alsó+felső sütésen sütök. Ez ugye azt jelenti, hogy az alsó és a felső fűtőszál melegít. :) Légkeverés nélkül, én nem látom értelmét, bár sütője válogatja. A légkeverést, a grillt általában a sütés végefelé alkalmazom a húsoknál, hogy szépen megpiruljon, ezt lehet persze kombinálva a fűtőszálak bekapcsolásával, én általában pirítani felső sütés+légkeveréssel szoktam.

Melegszendvicset például úgy csináljuk, hogy alsó+felsővel felmelegítem a sütőt, aztán simán felső+légkeverésnél bedugom a szendvicseket, és sülhetnek/pirulhatnak szépen.

Ezek a légkeveréses/grilles módszerek nálam általában csak hús illetve zöldség sütésnél játszanak, süteményt minden esetben alsó+felsőn sütök. Pizzát 220 fokra előmelegítve alsó+felső sütéssel kb 5 percig, aztán felsővel még 3 percig.

De persze ezt minden sütőnél ki kell tapasztalni...

2010. dec. 1. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!