Ki hogyan keni le tojással a pogácsát?
Figyelt kérdés
Én szaggatás után a tepsiben egyenként kenem le tojással, de sok recept úgy írja, hogy a kinyújtott tésztát berácsozzuk, lekenjük tojással, leszórjuk sajttal és utána
kiszaggatjuk.nem lesz ragacsos a szaggató?
2010. nov. 30. 10:56
1/5 anonim válasza:
Langyos vizbe mártva a szaggatót - nem lesz ragacsos. De én is egyenként szoktam legtöbbször lekenni.
2/5 anonim válasza:
Én már csináltam így is, úgy is.A darabonkénti jött be jobban.
3/5 anonim válasza:
Én is csináltam már mindkétféleképp, de az a jobb, ha a tepsiben kened meg egyenként, mert ha még a kinyújtott tésztát kened meg, aztán a maradékot összegyúrod még párszor akkor a sok tojás bele fog kerülni és ellágyul a tészta.
4/5 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat, akkor maradok a bevált egyenkénti pepecsnél. pont én is arra gondoltam, hogy a maradékkal tojásosan mi lesz:))
2010. nov. 30. 11:54
5/5 anonim válasza:
én kiszaggatom a tésztát és tojássárgájával lekenem,majd teszek rá sajtot vagy ki mit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!