Mindig leég a pudingom. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2010. nov. 25. 10:20
11/16 anonim válasza:
Érdekes, nekem bármilyen fazékban sikerül.
Mikor fölforr a tej, hozzáöntöm az előzőleg kikevert pudingot, és habverővel jól elkeverem, 2 perc múlva elzárom és nem ég le tuti.
Ennyi!
12/16 anonim válasza:
Bármilyen rossz edényben főzhetem sosem ég le.Összekeverem a pudingport a hideg tejjel, felteszem főni és kész.
13/16 anonim válasza:
14:15 és kevered, nem? mert ha otthagyod, akkor tuti, hogy 1 centi rétegben kaparhatod majd az odaégett részt.
15/16 anonim válasza:
úgy csináld hogyha 1 cs pudingport főzöl fél liter tejjel: 4dl tejet+ 0,5dl vizet tegyél oda főzni óvatos lángon és közben a maradék 1dl tejjel keverd csomómentesre a pudingport és ehhez add a cukrot ha teszel hozzá és amikor gyöngyözik a tej akkor add hozzá a pudingot és nagyon hamar besűrűsödik és ha sűrűn kavarod nem is lesz ideje odaégni ez tuti recept by nagymama:):) remélem segítettem :)
16/16 anonim válasza:
persze keverem folyamatosan, csak feleslegesnek tartom külön kevergetni a pudingport.jó az egyszerre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!