Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mindig leég a pudingom. Mit...

Mindig leég a pudingom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2010. nov. 25. 10:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Érdekes, nekem bármilyen fazékban sikerül.

Mikor fölforr a tej, hozzáöntöm az előzőleg kikevert pudingot, és habverővel jól elkeverem, 2 perc múlva elzárom és nem ég le tuti.

Ennyi!

2010. nov. 25. 12:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/16 anonim ***** válasza:
Bármilyen rossz edényben főzhetem sosem ég le.Összekeverem a pudingport a hideg tejjel, felteszem főni és kész.
2010. nov. 25. 14:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/16 anonim ***** válasza:
14:15 és kevered, nem? mert ha otthagyod, akkor tuti, hogy 1 centi rétegben kaparhatod majd az odaégett részt.
2010. nov. 25. 14:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/16 anonim ***** válasza:
folyton kevergetni kell
2010. nov. 25. 15:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/16 anonim válasza:
úgy csináld hogyha 1 cs pudingport főzöl fél liter tejjel: 4dl tejet+ 0,5dl vizet tegyél oda főzni óvatos lángon és közben a maradék 1dl tejjel keverd csomómentesre a pudingport és ehhez add a cukrot ha teszel hozzá és amikor gyöngyözik a tej akkor add hozzá a pudingot és nagyon hamar besűrűsödik és ha sűrűn kavarod nem is lesz ideje odaégni ez tuti recept by nagymama:):) remélem segítettem :)
2010. nov. 25. 22:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/16 anonim ***** válasza:
persze keverem folyamatosan, csak feleslegesnek tartom külön kevergetni a pudingport.jó az egyszerre is.
2010. nov. 25. 22:10
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!