Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mindig leég a pudingom. Mit...

Mindig leég a pudingom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2010. nov. 25. 10:20
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
91%

Vegyél új, nyeles fazeket! Ne hazsnáld másra! Tegyél alá lángelosztó vasat. A legkisebb fokozaton főzd! Szaporán kavard!


Főzheted forró vizes edénybe állított lábasban is.


Vagy ne törődj vele!


Vagy használj hidegen kavarható pudingport!

2010. nov. 25. 10:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/16 anonim ***** válasza:
52%
Vajat. Bele.
2010. nov. 25. 10:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/16 anonim ***** válasza:
72%

nekem is a rozsdamentes duplafenekű nyeles edény vált be.

a zománcosban mindig odakapott.

a tej előtt vízzel öblítsd ki az edényt.

2010. nov. 25. 10:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Folyamatos keverés és mielőtt a tejet beleöntöd forralj fel az edény aljában vizet. Éppen csak annyit, hogy az edény aljának teljes felületét ellepje. Ez segít a leégést megelőzni, valamint a jó minőségű edény.
2010. nov. 25. 10:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
folyamatosan kevergesd! egy fél percre se szabad otthagyni. ennyi a titka
2010. nov. 25. 10:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/16 Kriszti83 ***** válasza:
Készítsd mikróban, így is többször ki kell venni megkeverni!
2010. nov. 25. 11:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

A vizezés nem jön be, állítom neked!

Csak olyan edényt használj, amit utána is csak erre a célra fogsz. Sűrű keverés, tényleg ne hagyd abba egy pillanatra sem, amikor már melegszik, és amint forrt, azonnal vedd le a tűzről, és öntsd ki az edényből.

2010. nov. 25. 11:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/16 anonim ***** válasza:
68%
jó minőségű lábas+vízzel öblítés. Általában igaz, hogy bizonyos típusú ételek főzéséhez rendszeresíts egy edényt. Pl tejes dolgok, teafőzés, vízforralás, pörkölt, húsleves, sütistepsi.
2010. nov. 25. 11:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/16 recseking válasza:
68%
Én úgy szoktam, hogy kiöblítem az edényt vízzel utána bele a tej és a cukor, de nem keverem fel és így nem fut ki a tej sem. Utána egy külön tálban kikeverem kevés tejjel a pudingport és folyamatos keverés mellett beleöntöm a tejbe ( kis lángon persze).
2010. nov. 25. 11:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/16 anonim ***** válasza:
70%

Én mikróban főzöm. (Szeretném hozzátenni, hogy semmi mást nem főzök mikróban, melegítésre is csak vészhelyzetben használom.)

A hidegen kavarósnak rossz íze van.

Nekem gáztűzhelyen sose égett le (előtte vízzel kiöblítettem a lábost és eleve meleg tejjel (mikró) kevertem el e pudingot, és sűrűn kevergettem), mióta villanytűzhelyem van, kénytelen vagyok mikrózni.

Egyszer próbáltam teflonban, abban nem égett le, de iszonyú csomós lett.

2010. nov. 25. 11:24
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!