Vegyél új, nyeles fazeket! Ne hazsnáld másra! Tegyél alá lángelosztó vasat. A legkisebb fokozaton főzd! Szaporán kavard!
Főzheted forró vizes edénybe állított lábasban is.
Vagy ne törődj vele!
Vagy használj hidegen kavarható pudingport!
2010. nov. 25. 10:25
Hasznos számodra ez a válasz?
2/16 anonim válasza:
Vajat. Bele.
2010. nov. 25. 10:26
Hasznos számodra ez a válasz?
3/16 anonim válasza:
nekem is a rozsdamentes duplafenekű nyeles edény vált be.
a zománcosban mindig odakapott.
a tej előtt vízzel öblítsd ki az edényt.
2010. nov. 25. 10:28
Hasznos számodra ez a válasz?
4/16 anonim válasza:
Folyamatos keverés és mielőtt a tejet beleöntöd forralj fel az edény aljában vizet. Éppen csak annyit, hogy az edény aljának teljes felületét ellepje. Ez segít a leégést megelőzni, valamint a jó minőségű edény.
2010. nov. 25. 10:33
Hasznos számodra ez a válasz?
5/16 anonim válasza:
folyamatosan kevergesd! egy fél percre se szabad otthagyni. ennyi a titka
2010. nov. 25. 10:42
Hasznos számodra ez a válasz?
6/16 Kriszti83 válasza:
Készítsd mikróban, így is többször ki kell venni megkeverni!
2010. nov. 25. 11:00
Hasznos számodra ez a válasz?
7/16 anonim válasza:
A vizezés nem jön be, állítom neked!
Csak olyan edényt használj, amit utána is csak erre a célra fogsz. Sűrű keverés, tényleg ne hagyd abba egy pillanatra sem, amikor már melegszik, és amint forrt, azonnal vedd le a tűzről, és öntsd ki az edényből.
2010. nov. 25. 11:02
Hasznos számodra ez a válasz?
8/16 anonim válasza:
jó minőségű lábas+vízzel öblítés. Általában igaz, hogy bizonyos típusú ételek főzéséhez rendszeresíts egy edényt. Pl tejes dolgok, teafőzés, vízforralás, pörkölt, húsleves, sütistepsi.
2010. nov. 25. 11:22
Hasznos számodra ez a válasz?
9/16 recseking válasza:
Én úgy szoktam, hogy kiöblítem az edényt vízzel utána bele a tej és a cukor, de nem keverem fel és így nem fut ki a tej sem. Utána egy külön tálban kikeverem kevés tejjel a pudingport és folyamatos keverés mellett beleöntöm a tejbe ( kis lángon persze).
2010. nov. 25. 11:24
Hasznos számodra ez a válasz?
10/16 anonim válasza:
Én mikróban főzöm. (Szeretném hozzátenni, hogy semmi mást nem főzök mikróban, melegítésre is csak vészhelyzetben használom.)
A hidegen kavarósnak rossz íze van.
Nekem gáztűzhelyen sose égett le (előtte vízzel kiöblítettem a lábost és eleve meleg tejjel (mikró) kevertem el e pudingot, és sűrűn kevergettem), mióta villanytűzhelyem van, kénytelen vagyok mikrózni.
Egyszer próbáltam teflonban, abban nem égett le, de iszonyú csomós lett.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!