Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell fasza sült krumpli...

Hogyan kell fasza sült krumplit csinálni?

Figyelt kérdés
2010. nov. 24. 20:47
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
ma már nem fogok krumplit pucolni de holnap megpróbálom
2010. nov. 24. 21:41
 12/14 anonim ***** válasza:
75%

Jót nevettem némely válaszoló stílusán. :))

Írok még egy bevált módszert, bár nagyon nem lehet fokozni ezt a sült krumpli témát. :)

Lehet kapni kifejezetten sütni való krumplit is, mert még az sem mindegy milyen fajta.. A főzni való pl szétpotyog sütés közben. Szóval előkészíted ahogy már előttem is írták, - megpucolod, megmosod, felvágod nagyjából egyforma nagyságúakra - majd előfőzöd. Nem kell teljesen puhára, csak úgy félig kb.. Ezután lecsöpögteted és úgy sütöd ki olajban. Szerintem finom így is, de simán főzés nélkül sütve is az. :)

2010. nov. 24. 21:51
 13/14 anonim ***** válasza:
66%

még egy tanács öreganyádtól, ha a krumplit megpucoltad, egészben mosd meg és csak utána vágd fel először félbe, majd,azt is félbe és így tovább, míg helyes kis hasábokat kapsz.ezeket tedd egy száraz tiszta konyharuhába és alaposan szárítsd le krumplit.

utána mehet a forró bő zsiradékba.szűrőlapáttal gyakran forgasd és amikor látod, hogy szép piros,papírtörlőre szedd ki.egyszerre ne tegyél bele sokat, csak annyit, hogy kényelmesen elférjen.

üdv-mami-

2010. nov. 25. 08:55
 14/14 anonim ***** válasza:
54%
nekünk meg úgy fasza ha puc,mos,vág,előfőz,lecsepegtet,grilles sütőbe ,kiolajozott tepsibe_Á!
2010. nov. 25. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!