Olyan recepteket keresek, amibe felhasználhatnám a megmaradt szaloncukrot. Valami ötlet?
Figyelt kérdés
Van itthon kókuszos, sportszelet, gumicukros.2009. jan. 11. 10:27
1/7 anonim válasza:
A kókuszosakat felezve, v egészben beleteheted egy egyszerű muffinba például...
A sportszeleteseket meg küldd el nekem postán :P
Félek, a gumicukros beolvadna hőtől, szóval sütés kilőve...add a szomszéd gyerekeknek talán :)))
2/7 anonim válasza:
ha nekem elküldöd, én szívesen megszabadítalak tőle! :)
3/7 anonim válasza:
A sport szeletest keksszel daráld le és készíts belőle kókuszgolyót. Ja a kókuszos is jó erre.
Egyébként én a pudingba szoktam extra finomságnak belecsempészni.
4/7 anonim válasza:
Ha csinálsz valami édességet,pl.tortát,akkor a tejére rávághatod kis darabokban.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsokat. A kókuszos- muffinos megoldásra gondoltam én is. Ha nagyobb mennyiség lenne, szívesen elküldeném. Amúgy minden évben a maradékot el szoktam ajándékozni. Amíg dolgoztam, az ovisaimat leptem meg vele az ünnep után. Tavaly meg a párom kollégái falták fel márciusban. De most még kipróbálnám sütibe csempészve, hátha úgy elfogy. Sajnos mindig túlvásárolom magam, több féléből veszek keveset, de így marad persze januárra is.
2009. jan. 11. 14:20
6/7 anonim válasza:
Én ki szoktam bontani a karácsonyi csomagolásból, és kiteszem az asztalra egy kistálban. Rövid időn belül eltűnik.
7/7 anonim válasza:
A gumicukrosat én biztos, hogy beletenném szentjánoskenyérbe (gyümölcskenyér, akármilyen piskóta alap tele kandírozott cuccokkal), de pl. valahol olvastam gumicukros muffin receptet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!