Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell forró csokit...

Hogyan kell forró csokit készíteni fél liter tejből és 1 tábla étcsokiból?

Figyelt kérdés

Mennyi cukor kell hozzá, hogy elnyomja a forró csoki kesernyés ízét?

Egyáltalán hol és hogyan célszerű felolvasztani a csokoládét?

Hallottam már a receptjét valahol, de elfelejtettem.

Válaszokat előre is köszi.


2009. jan. 10. 18:55
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

szerintem tegyél hozzá 2 - 3 evőkanál cukrot és esetleg még egy vaníliás cukrot is.

meg én még raknák bele kb 1 dcl tejszínt :)


én a csokit úgy csinálnám : az egy táblát darabokra tördösném, öntenék hozzá pici tejet vagy vizet ( mind1 ). rá valami fedőt és közepes lángon addig olvaszd még nem lesz "homogén".


majd rakd hozzá a cukrot és a tejszínt ( vagy vizet ).


ez így a forró csoki alapja és ezt hígítsd tejjel vagy tejszínnel.

2009. jan. 10. 20:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, kipróbálom ezt a verziót.
2009. jan. 10. 23:31

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!