Tuti BROWNIE receptet keresek. Elkészítette már valaki azt amit Rákóczi Feri készített a Vacsicsatában? Vagy írnátok olyan receptet ami nem túl nehéz?
Figyelt kérdés
2010. nov. 11. 20:41
1/5 anonim válasza:
Rákóczi Ferenc volt a vacsora csatában? Az első, vagy a második? Ki ellen harcolt? Nem is tanultuk ezt töriórán.
2/5 anonim válasza:
Anyósom elkészítette! Többször is! Isteni volt, pedig nem tud a vén banya sütni-főzni!
3/5 anonim válasza:
Én a Nigella félét csinálom mindig, fél adaggal és szerintem az a legfinomabb.
4/5 anonim válasza:
szia én màr csomoszor csinàltam és mindig jo lett. L/15
100g vaj
2 tojàs
150g cukor
1 kàvéskanàl vaniliàscukor
200g csoki
200g liszt
200g dio
A vajat egy tàlba tenni és keverni amig ilyen darabos nem lesz.Utàna a tojàssal és a cukorral addig keverjük amig a massza vilàgos nem lesz. Hozzàadjuk a vaniliàscukrot és a felolvasztott csokit. Hozzàadjuk a lisztet és elkeverjuk majd a diot szétcsapkodjuk (bocsi nem tudok teljesen magyarul nem talàltam rà jobb szót) és hozzàadjuk és elkeverjük. Egy sütöpapirral bélelt tepsibe beleöntjük ugy hogy kb. 1cm vastag legyen. sütöt elömelegitjük 180 fokra. 10-15 percig sütjük. utàna hagyuk kihülni és aztàn felvàgjuk. (akkor a legjobb ha belül még folyékony)
Remélem sikerül megcsinàlni!
5/5 anonim válasza:
Na most meg a Rákóczi Ferit nyomják. Mindig felkapnak valakit, és sztárolják. Rohadt ellenszenves ember! Még a sütésére sem vagyok kiváncsi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!