A Mekis Shakeknek miért vaníliás az íze mindíg? Ki próbáltuk, csak a színük külömbözik, de a vaníliás, epres, csokis Shakek ízei, ugyan olyan, vaníliás ízű! :S
Figyelt kérdés
Ha be kötött szemmel kéne kóstolással meg külömböztetni a mekis shakeket, nem menne, mert mindegyik vaníliás ízű, de erőteljesen! Miért?2010. nov. 9. 06:59
1/2 anonim válasza:
Mert csak más festéket raknak bele, de ha te ilyeneket iszol, akkor úgy kell neked!
2/2 anonim válasza:
szerintem ez nem igaz, en nem szeretem a vaniliasat, csak az epreset, meg a csokisat, ha nagyon "muszaj". Amugy szerintem az lehet a megoldas, hogy a vanilias az alap, es abba kevernek bele egy kis eper izü etelfesteket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!