Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A wagyu marhasteak csak...

A wagyu marhasteak csak szerintem undorító?

Figyelt kérdés
Nem ertem a hypeot,valahanyszor latom nyersen,kb 80%a zsír. Mi ebben a jo?

jan. 24. 14:04
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
81%
#7: Az megvan, hogy többféle módon is kérheted? Ha azt mondod, well done kéred az már teljesen átsült lesz és nem lesz nyershús íze, ha nem szereted.
jan. 24. 15:15
 12/22 anonim ***** válasza:
77%
11-es: a 7-9-essel nem érdemes vitatkozni, ez csak simán elöítéletes lény, és csak azért ír, hogy veszekedjen vagy okoskodjon vagy mindkettö.
jan. 24. 15:25
 13/22 anonim ***** válasza:
7%

Nyers hús életveszélyes!

Be kellene tiltani az ilyet!

jan. 24. 15:28
 14/22 anonim ***** válasza:
77%
A wagyu hús rendkívül egészséges és magas az Omega-3 tartalma. Nem a 25 ezer forint/adag a valódi bajod?
jan. 24. 15:52
 15/22 anonim ***** válasza:
0%

"Nem a 25 ezer forint/adag a valódi bajod?"

Ha nyers húst akarok enni akkor elmegyek egy henteshez és a pultnál elkezdem majszolni a húst. Aztán vagy megélem a holnapot vagy nem.

jan. 24. 19:47
 16/22 anonim ***** válasza:
88%
#15: Bizony-bizony, se szeri se száma a steak-mérgezésben elhunytaknak világszerte!
jan. 25. 07:03
 17/22 anonim ***** válasza:
80%
Nyilván kinézetre nem szép de negsütve a zsíros rész miatt vajpuha
jan. 25. 08:19
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

"Ha nyers húst akarok enni akkor elmegyek egy henteshez és a pultnál elkezdem majszolni a húst. Aztán vagy megélem a holnapot vagy nem."

Lelked rajta. Minálunk tatárbifsztek volt az egyik előétel szilveszterkor, aztán most is élek. A vendégeink is. Hányadika is van ma?

jan. 25. 15:19
 19/22 anonim ***** válasza:
25%
18. Erre térjünk vissza 60 év múlva! 😄
jan. 25. 16:45
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
19-es: 68 éves vagyok, tíz éves korom óta rendszeresen eszem/ettem tatárbifszteket, és még élek, még hozzá annyira, hogy nem szokott esmmi bajom lenni, gyógyszereket semmit (értsz NULLA gyógyszer!9 nem használok.
jan. 25. 19:19
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!