A wagyu marhasteak csak szerintem undorító?
Figyelt kérdés
Nem ertem a hypeot,valahanyszor latom nyersen,kb 80%a zsír. Mi ebben a jo?jan. 24. 14:04
11/22 anonim válasza:
#7: Az megvan, hogy többféle módon is kérheted? Ha azt mondod, well done kéred az már teljesen átsült lesz és nem lesz nyershús íze, ha nem szereted.
12/22 anonim válasza:
11-es: a 7-9-essel nem érdemes vitatkozni, ez csak simán elöítéletes lény, és csak azért ír, hogy veszekedjen vagy okoskodjon vagy mindkettö.
13/22 anonim válasza:
Nyers hús életveszélyes!
Be kellene tiltani az ilyet!
14/22 anonim válasza:
A wagyu hús rendkívül egészséges és magas az Omega-3 tartalma. Nem a 25 ezer forint/adag a valódi bajod?
15/22 anonim válasza:
"Nem a 25 ezer forint/adag a valódi bajod?"
Ha nyers húst akarok enni akkor elmegyek egy henteshez és a pultnál elkezdem majszolni a húst. Aztán vagy megélem a holnapot vagy nem.
16/22 anonim válasza:
#15: Bizony-bizony, se szeri se száma a steak-mérgezésben elhunytaknak világszerte!
17/22 anonim válasza:
Nyilván kinézetre nem szép de negsütve a zsíros rész miatt vajpuha
18/22 anonim válasza:
"Ha nyers húst akarok enni akkor elmegyek egy henteshez és a pultnál elkezdem majszolni a húst. Aztán vagy megélem a holnapot vagy nem."
Lelked rajta. Minálunk tatárbifsztek volt az egyik előétel szilveszterkor, aztán most is élek. A vendégeink is. Hányadika is van ma?
19/22 anonim válasza:
18. Erre térjünk vissza 60 év múlva! 😄
20/22 anonim válasza:
19-es: 68 éves vagyok, tíz éves korom óta rendszeresen eszem/ettem tatárbifszteket, és még élek, még hozzá annyira, hogy nem szokott esmmi bajom lenni, gyógyszereket semmit (értsz NULLA gyógyszer!9 nem használok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!