Mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
nem szeretek sütni tul sok idő és macerás. Inkább elmegyek cukrászdába vagy peksegbe ha ilyen nasira vágyom.raadasul ügyelek a súlyom rá hogy ne hizzak el, ha sutogetnek akkor meghiznek mint régen mikor sutogettem. Szoval nem akarok sütni senkinek.Ez hátrány nekem ? Ha komoly kapcsolatot akarok ?dec. 1. 15:15
1/3 anonim válasza:
Szerintem nem. Miért lenne hátrány?! Ha egyedül lennék és nem lenne családom én se sütnék sütit egymagamra.
Megtalálod azt aki hasonló beállítottságú mint te. Aztán majd úgyis hozza az élet, hogy újra fogsz e sütni
2/3 A kérdező kommentje:
Igen de én akkor sem akarok sütni ha lesz családom mert akkor nem bírom megallni a zabalast belőle és megbízom újra.
dec. 1. 15:29
3/3 anonim válasza:
Ez a te dolgod. Meg a jövőbeli családod dolga.
Én is sütök, igénylik a gyerekeim és férjem is, plusz szeretek is. De mégis megállom azt, hogy ne zabáljam fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!