Szója fasirtot hogyan készítsem el hogy kicsit más ízű legyen és ne legyen mindig olyan egyhangú az íze?
Figyelt kérdés
Jelenleg a következőképpen készítem:
A granulátumot megfőzöm ételízesítős, borsos és foghagymás vízben. Kb 10-15 percig főzöm. Utána leszűröm a víztől és kinyomom belőle a vizet. Majd a vízben amiben megfőtt áztatok be kenyeret. Ezt kinyomkodva a víztől összekeverem a granulátummal. Közben szórok még rá őröltköményet és őröltpaprikát és reszelek még bele foghagymát. Illetve ütök bele egy tojást. Ezt összegyúrom és ha elég fűszeres akkor sütés előtt hagyom állni kb egy órát.
Hogyan tudnék neki egy kicsit más ízt adni?
Illetve azt hozzátenném hogy nem tartok semilyen diétát és nem vagyok sem vegán sem vegetáriánus. Pusztán szeretem.
tegnapelőtt 13:57
1/6 anonim válasza:
Tegyél bele vöröshagymát, petrezselymet is, forgasd meg prézliben és süssed ki olajbán.
2/6 anonim válasza:
Különbözö módon füszerezd, adott esetben a kenyér helyett tegyél bele apróra vágozz vegyes zöldséget (nyersen!), nekünk nagyon ízlik.
3/6 anonim válasza:
A fűszerekkel tudsz játszani, hogy más-más ízt kapj. Zabpehelyből is tudsz fasírtot csinálni.
4/6 anonim válasza:
Kömény+paprika helyett currypor vagy olaszos/provanszi fűszerkeverék, esetleg szecsuáni bors+gyömbér. Mustárral is ki lehet próbálni. És akkor eddig csak a fűszerezésen változtattunk, az elkészítésen nem.
5/6 anonim válasza:
„Hogyan tudnék neki egy kicsit más ízt adni?”
Pl. úgy, hogy legközelebb nem foghagymát, hanem fokhagymát használsz.
6/6 anonim válasza:
Bármilyen zöldfűszer szóba jöhet.Esetleg füstölt sajt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!