Tészta főzőlevét hová szokás önteni, mosogató vagy WC?
Figyelt kérdés
nov. 17. 13:54
11/19 anonim válasza:
Nem szokás a WC kagylóba szűri a tésztát...
12/19 anonim válasza:
11--es:Nem arról volt, hogy oda szürik a tésztát, hanem a leszürt levet öntik a WC-be
13/19 anonim válasza:
12:
Tudom... De alapból a csapba szokták szűrni, és egyszerűen lefolyik. Minek egy fazék pluszba amibe megy a lé és elvinni a WC-re...
Arról nem is beszélve hogy a WC csőbe jobban lerakódik az olajos dolgok pl a tésztavízbe tesz olajat. Konyhai csapba meg a mosogatószer oldja.
14/19 anonim válasza:
A tésztavízbe olajat tenni a lehetö legnagyobb hülyeség, semmi értelme, csak egy városi legenda.
16/19 anonim válasza:
Ettöl még ugyanúgy összeragad, mert a tészta a vízBEN van, ott ragad össze, az olaj meg a víz TETEJÉN úszik, azaz nem kerül a tésztához még csak közel sem.
17/19 anonim válasza:
Nekem nem ragad össze ha olajat teszek hozzá.
Van mikor kutyának is főzök és abba van mikor nem teszek és össze áll a tészta.
Szóval csak van jelentősége.
18/19 anonim válasza:
Nekem meg soha nem ragadt még össze, pedig soha nem használok olajat. Normális tészta és sok víz a trükkje!
19/19 anonim válasza:
Én az alábbi választ adom: A feleségemnek azt szoktam mondani, ha szűri a tésztát, akkor a 100 fok körüli vizet ne engedje közvetlenül a csapba, mert a polietilén csövek könnyen deformálódhatnak, mindig nyisson hozzá egy kis hideg vizet, és így mehet a mosogatóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!