Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Rántott káposztás tésztát...

Rántott káposztás tésztát hogy kell elképzelni?

Figyelt kérdés

nem vicc a kérdés, az egyik helyi étterem Márton napi menüjében olvasom hogy lesz egy ilyen fogás remélem működik a link

[link]


"libacomb, rántott káposztás tészta" és tuti nem a vessző van rossz helyen mert a leírásban mellette is így szerepel "Főétel: Ropogós libacomb, rántott káposztás tésztával"


rákerestem goggle-n de semmit nem dob ezzel kapcsolatban. arra gondoltam talán kis tömbökben lefagyasztják, aztán úgy panírozzák, de aztán eszembe jutott hogy főtt tésztát nem fagyasztunk, szóval tudja valaki mi ez?


tegnap 16:23
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát, szerintem lasagne szerüen elkészített tészta, kihűtve, panirozva. Nem hangzik rosszul, amúgy. Anyu szokott káposztás rántott palacsintát csinálni, az is finom
tegnap 16:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
tényleg #1, valamiért fel sem merült bennem hogy ne fodros nagykockából készüljön a káposztás tészta mert még csak úgy láttam
tegnap 16:54
 3/4 anonim ***** válasza:
57%

2


Nekem édesanyám soha nem csinálta boltban vett fodros kockából.Mindig a maga által készített tésztából főzte ezt az ételt.Annál először a kinyújtott tésztát vágják méretre,kockákra.A rántottnál bizonyára nagyobbra metélik...

tegnap 17:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Káposztás ravioliféleség lesz az, panírozva, kisütve
tegnap 19:54
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!