Rántott káposztás tésztát hogy kell elképzelni?
Figyelt kérdés
nem vicc a kérdés, az egyik helyi étterem Márton napi menüjében olvasom hogy lesz egy ilyen fogás remélem működik a link
"libacomb, rántott káposztás tészta" és tuti nem a vessző van rossz helyen mert a leírásban mellette is így szerepel "Főétel: Ropogós libacomb, rántott káposztás tésztával"
rákerestem goggle-n de semmit nem dob ezzel kapcsolatban. arra gondoltam talán kis tömbökben lefagyasztják, aztán úgy panírozzák, de aztán eszembe jutott hogy főtt tésztát nem fagyasztunk, szóval tudja valaki mi ez?
nov. 4. 16:23
1/4 anonim válasza:
Hát, szerintem lasagne szerüen elkészített tészta, kihűtve, panirozva. Nem hangzik rosszul, amúgy. Anyu szokott káposztás rántott palacsintát csinálni, az is finom
2/4 A kérdező kommentje:
tényleg #1, valamiért fel sem merült bennem hogy ne fodros nagykockából készüljön a káposztás tészta mert még csak úgy láttam
nov. 4. 16:54
3/4 anonim válasza:
2
Nekem édesanyám soha nem csinálta boltban vett fodros kockából.Mindig a maga által készített tésztából főzte ezt az ételt.Annál először a kinyújtott tésztát vágják méretre,kockákra.A rántottnál bizonyára nagyobbra metélik...
4/4 anonim válasza:
Káposztás ravioliféleség lesz az, panírozva, kisütve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!