Rántott káposztás tésztát hogy kell elképzelni?
Figyelt kérdés
nem vicc a kérdés, az egyik helyi étterem Márton napi menüjében olvasom hogy lesz egy ilyen fogás remélem működik a link
"libacomb, rántott káposztás tészta" és tuti nem a vessző van rossz helyen mert a leírásban mellette is így szerepel "Főétel: Ropogós libacomb, rántott káposztás tésztával"
rákerestem goggle-n de semmit nem dob ezzel kapcsolatban. arra gondoltam talán kis tömbökben lefagyasztják, aztán úgy panírozzák, de aztán eszembe jutott hogy főtt tésztát nem fagyasztunk, szóval tudja valaki mi ez?
tegnap 16:23
1/4 anonim válasza:
Hát, szerintem lasagne szerüen elkészített tészta, kihűtve, panirozva. Nem hangzik rosszul, amúgy. Anyu szokott káposztás rántott palacsintát csinálni, az is finom
2/4 A kérdező kommentje:
tényleg #1, valamiért fel sem merült bennem hogy ne fodros nagykockából készüljön a káposztás tészta mert még csak úgy láttam
tegnap 16:54
3/4 anonim válasza:
2
Nekem édesanyám soha nem csinálta boltban vett fodros kockából.Mindig a maga által készített tésztából főzte ezt az ételt.Annál először a kinyújtott tésztát vágják méretre,kockákra.A rántottnál bizonyára nagyobbra metélik...
4/4 anonim válasza:
Káposztás ravioliféleség lesz az, panírozva, kisütve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!