Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Rozsdamentes acélserpenyő van...

Rozsdamentes acélserpenyő van 10 ezerért és 40 ezerért is, mi a különbség?

Figyelt kérdés
Szeretnék vásárolni, de nagy árkülönbségek vannak és nem tudom mi az oka. Csak a brand, vagy a drágább jobb minőségű? Ha lehet életreszólóan választanék, az ára ezért nem fontos, de feleslegesen nem veszem meg a drágábbat.
okt. 23. 00:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
32%
Pontoan 30 ezer.csak a divat,a márka,kinézet stb.)
okt. 23. 00:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/12 anonim ***** válasza:
91%

Ha drágább és nem csak átb.szás

Prémium, vastagabb anyaGhasználat

Kidolgozás, illesztések jobbak

Esetleg van hozzá fedő is

Ha kézbefogod érzed a minőségibb cucc jobb - ha igazi és ténylegesen jobb, nem csak árszorzós.

okt. 23. 00:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/12 Dorian Gray ***** válasza:
100%

Nyilván egy nagyobb, jobb nevű gyártó termékei drágábbak. Kérdés persze mindig az ár/érték arány, mert jó eséllyel jobb minőség, csak kérdés, hogy megér-e annyi pluszt. Nyilván otthon mást fogsz használni, mint egy étteremben,a hol én pl egy serpenyőt naponta annyiszor használok, mint egy átlag háztartás egy hónapban :)

Egyébként főleg a rozsdamenteseknél amire figyelj oda, hogy legyen vastag az acél. Az tartja jól a hőt, ha felmelegíted és egyenletesebben sülnek benne a dolgok. Valamint, ha pl egy forró serpenyőbe egy szelet húst, vagy igazából bármit beleteszel, durván esik a hőmérséklete, ha vékony és nincs hőtároló képessége, amiből jón a letapadás meg nem egyenletes sülés.

Továbbá én műanyag nyéllel sem vennék, mert onnantól sütőbe sem tudod tenni, ami fontos lenne azért.

okt. 23. 01:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/12 anonim ***** válasza:
97%
Egy pro tipp: Ne az árát nézd, hanem a súlyát. Márka teljesen mindegy.
okt. 23. 03:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/12 anonim ***** válasza:
95%
Pont azt akartam írni, mint a 4-es. Vedd a nehezebbet.
okt. 23. 05:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Kb 5-6 év a különbség, egy jó acélserpenyő kitart, ha nincs rajta teflon, és nem égetik el.


Az öntöttvas még tovább, az évtizedekig.

Jó esetben ezt még az unokád is használni tudja.

okt. 23. 07:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/12 A kérdező kommentje:

Köszi a tippeket! :) Sokat segítettetek, mert neten ezekről nem írtak.

Szóval súlyra menjek. Egyébként nagyon sokat főzök, az acélt használtam már, az öntöttvasat nem, de lehet majd egy olyanom is lesz.

okt. 23. 08:22
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom tudod-e, de az acélt (és az öntött vasat is) be kell avatni.



Ez nem ugyanaz, mint amikor belekozmál a cucc. 😉


A zsiradék beleeszi magát, és lesz egy természetes, teflonhoz hasonló réteg, amin ha jól csinálod, nem ragad le a kaja.


Láng jobb hozzá. Ilyen szivárványos színe lesz.


Angolul tudsz? Van fenn sok videó arról, hogy hogyan lehet kihozni belőle a maximumot.


[link]


[link]

okt. 23. 11:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/12 anonim ***** válasza:
0%

"Rozsdamentes acélserpenyő van 10 ezerért és 40 ezerért is, mi a különbség?"

Nem tudjuk.

okt. 23. 13:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/12 anonim ***** válasza:
85%
A száz-ezresben a sertés szelet a forró serpenyőben nagy sistergés közepette latapad, és gőzfelhőt ereget. Aztán egy perc múlva elválik az edény aljától, és megfordíthatod, hogy a másik oldalát is átsüsd. Mindezt tapadásmentes bevonat nélkül. És mosogatógépben sem mosható. De orvosi fémből készült, és nem tapad le benne semmi. Illetve érteni kell a használatához.
okt. 24. 18:21
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!