Rozsdamentes acélserpenyő van 10 ezerért és 40 ezerért is, mi a különbség?
Ha drágább és nem csak átb.szás
Prémium, vastagabb anyaGhasználat
Kidolgozás, illesztések jobbak
Esetleg van hozzá fedő is
Ha kézbefogod érzed a minőségibb cucc jobb - ha igazi és ténylegesen jobb, nem csak árszorzós.
Nyilván egy nagyobb, jobb nevű gyártó termékei drágábbak. Kérdés persze mindig az ár/érték arány, mert jó eséllyel jobb minőség, csak kérdés, hogy megér-e annyi pluszt. Nyilván otthon mást fogsz használni, mint egy étteremben,a hol én pl egy serpenyőt naponta annyiszor használok, mint egy átlag háztartás egy hónapban :)
Egyébként főleg a rozsdamenteseknél amire figyelj oda, hogy legyen vastag az acél. Az tartja jól a hőt, ha felmelegíted és egyenletesebben sülnek benne a dolgok. Valamint, ha pl egy forró serpenyőbe egy szelet húst, vagy igazából bármit beleteszel, durván esik a hőmérséklete, ha vékony és nincs hőtároló képessége, amiből jón a letapadás meg nem egyenletes sülés.
Továbbá én műanyag nyéllel sem vennék, mert onnantól sütőbe sem tudod tenni, ami fontos lenne azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!