Rozsdamentes acélserpenyő van 10 ezerért és 40 ezerért is, mi a különbség?
Ha drágább és nem csak átb.szás
Prémium, vastagabb anyaGhasználat
Kidolgozás, illesztések jobbak
Esetleg van hozzá fedő is
Ha kézbefogod érzed a minőségibb cucc jobb - ha igazi és ténylegesen jobb, nem csak árszorzós.
Nyilván egy nagyobb, jobb nevű gyártó termékei drágábbak. Kérdés persze mindig az ár/érték arány, mert jó eséllyel jobb minőség, csak kérdés, hogy megér-e annyi pluszt. Nyilván otthon mást fogsz használni, mint egy étteremben,a hol én pl egy serpenyőt naponta annyiszor használok, mint egy átlag háztartás egy hónapban :)
Egyébként főleg a rozsdamenteseknél amire figyelj oda, hogy legyen vastag az acél. Az tartja jól a hőt, ha felmelegíted és egyenletesebben sülnek benne a dolgok. Valamint, ha pl egy forró serpenyőbe egy szelet húst, vagy igazából bármit beleteszel, durván esik a hőmérséklete, ha vékony és nincs hőtároló képessége, amiből jón a letapadás meg nem egyenletes sülés.
Továbbá én műanyag nyéllel sem vennék, mert onnantól sütőbe sem tudod tenni, ami fontos lenne azért.
Kb 5-6 év a különbség, egy jó acélserpenyő kitart, ha nincs rajta teflon, és nem égetik el.
Az öntöttvas még tovább, az évtizedekig.
Jó esetben ezt még az unokád is használni tudja.
Köszi a tippeket! :) Sokat segítettetek, mert neten ezekről nem írtak.
Szóval súlyra menjek. Egyébként nagyon sokat főzök, az acélt használtam már, az öntöttvasat nem, de lehet majd egy olyanom is lesz.
Nem tudom tudod-e, de az acélt (és az öntött vasat is) be kell avatni.
Ez nem ugyanaz, mint amikor belekozmál a cucc. 😉
A zsiradék beleeszi magát, és lesz egy természetes, teflonhoz hasonló réteg, amin ha jól csinálod, nem ragad le a kaja.
Láng jobb hozzá. Ilyen szivárványos színe lesz.
Angolul tudsz? Van fenn sok videó arról, hogy hogyan lehet kihozni belőle a maximumot.
"Rozsdamentes acélserpenyő van 10 ezerért és 40 ezerért is, mi a különbség?"
Nem tudjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!