Milyen izű a sajt?
Figyelt kérdés
2010. nov. 4. 15:13
11/23 anonim válasza:
Ez egy értelmezhetetlen kérdés. Ha van valami étel, amiből millió egymástól gyökeresen eltérő fajta létezik, az a sajt. Egy keménysajtot hogyan akarsz összehasonlítani egy kékpenészes sajttal például? Teljesen más ízvilág.
12/23 anonim válasza:
És a víz milyen ízű? És a kenyér? És a málna?
Lassan kiderül, szívem, hogy eddig csak fénnyel táplálkoztál és fotoszintetizáltál a sarokba.
13/23 anonim válasza:
Ez kamu kérdés. Nem is lehet válaszolni rá. Ez olyan, mintha egy nem látó embernek a szinekről mesélnél.
14/23 bénabéla11 válasza:
nem piszkálásból irom, de nem birom ki
1.a SAROKBA mész fotoszintetizálni
2.a SAROKBAN fotoszintetizálsz
nem nagy hiba a -ban,-ben-t összekeverni a -ba,-be-vel de irásban marha idegesítő...
minden második ember elrontja...figyeljetek már oda rá!!!
bocsi az offért
15/23 anonim válasza:
Semmi baj, a hasznosság megfelelően jutalmazva.
És kajak kitöröltetted azt a hozzászólást? Tényleg ekkora gané vagy?
16/23 anonim válasza:
Ja, mégse vagy. Csak egy kicsit, mert bsztatsz a hejesírássomért.
17/23 bénabéla11 válasza:
ezért kértem előre is elnézést:D
(ha kitöröltetnék minden hozzászólást amiben hiba van akkor az enyéim se lennének láthatóak:D)
18/23 anonim válasza:
Szerintem arra volt kíváncsi,hogy mihez lehet hasonlítani az ízét vagy a másiknak a szine az milyen árnyalat? Gondolom én..
19/23 A kérdező kommentje:
jol gondolod félig meddig
2010. nov. 4. 21:04
20/23 anonim válasza:
Szerintem is így értette - a sajtot nehéz bekategorizálni a sós-édes-savanyú-keserű alapízek mellé, de hát a hús ízét is pontosan ilyen nehéz meghatározni. Ezeknek a keveredéséből és arányaiból jönnek létre a különböző ízek. A sajtoknál ez mindig más és más, hiszen a juhsajt sós inkább, az ementáli édes, a trappista pedig a legsemlegesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!