Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen étellel lepjem meg?...

Milyen étellel lepjem meg? (mindenkit felpontozok)

Figyelt kérdés

Holnap jön haza anyukám és szeretném meglepni valami finom étellel.

Egyszerű. gyors és könnyen elkészíthetőkre gondolok.

2010. nov. 2. 14:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
84%

Zellerkrémleves sonkás- sajtos mini melegszendvicsekkel

Csirkemellszeletek camembert sajttal ,köményes-vajas törtburgonyával,párolt almával,körtével,aszalt szilvával

Nutellás palacsinta

Minden jót!

2010. nov. 2. 17:41
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
csirkepaprikás nokedlivel :)
2010. nov. 2. 18:12
 13/19 anonim ***** válasza:
65%
Végigolvastam az ötleteket ez a tojás tepsiben tetszett a legjobban amire végül a sajt Egyszerü nagyon finom lehet és nem lehet elrontani.De szerintem tők mindegy,hogy mit fözöl édesanyádnak.ha szeretettel várod az a legszebb ajándék.Csinálj szép rendet és az asztalon mikor teritesz egy száll virágot helyezz el.Sose fogja elfelejteni neked.Szép olcso és nemes gesztus.Engem egy percig sem zavar,hogy ki hány pontot ad vagy adott válaszaimért.Nem a sportcsarnokban vagyunk táncversenyen,hanem egy öszinte forumon ahol az eberek kicserélhetik gondolataiikat vagy általuk hasznos válaszokkal probálnak segiteni egymáson.Ezt a receptet máris megcsinálom a fiaimnak.
2010. nov. 2. 18:55
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Utolsónak teljesen igaza van, mindkét dologban. Hogy szívből teríts meg, valamint abban is, hogy a pontozás nem a lényeg. Mégis megkérdezném: észrevette valaki, hogy a kérdező senkit nem pontozott fel, ahogy ígérte? A politikusok jutnak eszembe erről:)
2010. nov. 2. 22:12
 15/19 anonim ***** válasza:
64%
Én sem birom, ha vissza se néznek a kérdésükre, amit feltettek. Ez csak pont gyüjtési akció. Viszont az utolsótól kérdezem , hogy honnan látod, hogy felpontozott-e vagy sem?- elég uj vagyok.
2010. nov. 3. 06:58
 16/19 anonim ***** válasza:
64%
Onnan látod,hogy van e % kiírva.....
2010. nov. 3. 07:30
 17/19 anonim ***** válasza:
64%
Köszi. Nem tudtam, hogy hol van hol nincs % miért van. Most már értem.
2010. nov. 3. 11:12
 18/19 anonim ***** válasza:
64%
Bocs. És ha más válaszoló értékel, akkor is kiiródik a % ? Akkor én az előzőt felpontozom, aki a GYIK kérdésemre felelt.
2010. nov. 3. 11:15
 19/19 anonim ***** válasza:
60%
Ha a zöld kézre nyomsz (egy válasz alján), hasznosnak ítéled a választ, azaz felpontozod. Ha a pirosat akkor viszont le. A zöld jobb százalékot ad a válaszra a piros nyilván kisebbet, akár nullát.
2010. nov. 3. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!