Van valakinek bevált receptje kenyérsütőgéphez, ami tuti hogy elsőre sikerül?
Kenyeret szeretnék sütni kenyérsütőgéppel. Ez lenne az első, és nagyon nagyon szeretném, ha sikerülne. :)
Vettem már kenyérlisztet (BL80), meg búza réteslisztet (BFF55), de nem tudom melyikkel kellene csinálni.
Szeretnék Tőletek olyan bevált recepteket kérni, amit Magatok is kipróbáltatok.
A neten találtam recepteket, de mindegyik annyira eltérő, hogy azt sem tudom, melyiknek álljak neki.
Nagyon szépen köszönöm Annak, aki segít!
Aranyosak vagytok, köszönöm!
Hausmeister 1000 kenyérsütőm van, de ezek szerint tapasztalatokat kell szereznem. :) Majd nem zengem be mindenkinek, hogy kenyeret fogok sütni, így én sem fogok akkorát csalódni, ha nem sikerül. :D
Utolsó válaszolónak: köszönöm, meg fogom nézni az oldalt!
Szép estét Mindenkinek!
Utolsó hozzászóló: Vanilia receptjéhez jó a kenyérliszt is? Vagy az mindegy milyen lisztet használok? Te is kenyérsütőgépben készíted ezt a fajta kenyeret?
Köszönöm válaszod!
igen jó :) - bár én másik vagyok
nyugodtan használd avval :D
Megpróbáltam. :-) Hááát a végeredmény egész jó lett, bár a közepe kicsit beesett. :-( De mindenkinek ízlett!
Köszönöm szépen Mindenkinek, hogy segítettetek!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!