Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miket főztök ilyen nagy...

Miket főztök ilyen nagy melegben? Amik nem vesznek sok időt igénybe.

Figyelt kérdés
2024. júl. 11. 10:58
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
63%
Megy a klíma, 22 fok van a konyhában, ugyanazt főzöm, mint bármikor máskor.
2024. júl. 11. 10:58
 2/20 anonim ***** válasza:
61%

Nálam is klíma van kicsit talán túl hűvösre is állítottam.

Becsinált leves gombóccal.

2024. júl. 11. 11:05
 3/20 anonim ***** válasza:
87%

Én tegnap egy könnyű tejszínes spagettit készítettem, mire megfőtt a tészta, készen volt a szósz :)

Olaj-vaj keverékén hagymát, fokhagymát, kis petrezselyem zöldet dinszteltem, erre jött só-bors, főzőtejszín, parmezán sajt, összeforraltam és ráöntöttem a tésztára. Finom, gyors, a gyomrot sem terheli.

A sagettire készíthetsz paradicsom szószt is- hagyma-fokhagyma megdinsztelve, rá darabolt paradicsom konzerv, só, bors, bazsalikom, ez is nagyon könnyű.

Kánikulában én még szívesen eszek és készítek könnyű főzelékeket, tök, zöldbab, krumpli. Saláta öntettel, feltét csirkemell hirtelen serpenyőben lesütve, vagy comb, szárny airfryerben sütve.

2024. júl. 11. 11:05
 4/20 anonim ***** válasza:
91%
Nem szeretek ilyenkor főzni. Nem azért, mert meleg van bent, hanem nem is kívánom a meleg ételeket. Szendvicsek, saláta. Veszek kínait. Ha főzök, akkor valami gyors, egyszerű tésztát.
2024. júl. 11. 11:06
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Mi is a meleg miatt kívánunk könnyű ételt, nem azért, mert a konyhában meleg lenne (igazából az az egyik leghűvösebb hely a lakásban). Ma lecsó lesz.
2024. júl. 11. 11:22
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Saláta, szendvicsek, készkaják, fehérjeporos gyümölcsturmix stb, ilyesmiket fogyasztunk. Nincs az az isten hogy a tűzhelyet használjam, meg nem is kívánunk ezeknél nehezebbet.
2024. júl. 11. 11:38
 7/20 anonim ***** válasza:
88%
Köménymag levest készítettem és húsgombócos, paradicsomos sült tésztát.
2024. júl. 11. 11:39
 8/20 anonim válasza:
87%
Semmit. Utálok főzni, rendelek.
2024. júl. 11. 11:40
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Én tegnap rizses húst csináltam pörkölt alappal, kicsi szalonnával és virslivel. A virslit külön előpirítottam. Gyorsan megvoltam vele, kb 35 perc alatt. Ez elég pár napig.
2024. júl. 11. 11:41
 10/20 anonim ***** válasza:
92%
Nagy gondban vagyok ilyenkor az evéssel, mert szinte semmit nem kívánok. Főttek közül ami leveses és hidegen is lehet enni. Gyümölcsszósz, sóska, gyümölcsleves, paradicsomleves, lecsó...
2024. júl. 11. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!