Miért lesz 'gumis' a muffin?
Figyelt kérdés
szilikon muffinsütőm van, ez lehet a baj? :D egyszerűen bármilyen muffint sütök, gumis lesz az állaga,olyan mint nem is muffin lenne. nem szoktam muffinpapír tenni bele, mert anélkül is könnyen ki lehet szedni.júl. 4. 18:34
2/8 anonim válasza:
Recept nélkül nehéz bámi konkrét dolgot is mondani, de alapesetben a muffin tésztáját nem szabad túlkeverni, csak annyira szabad összedolgozni, hogy a száraz összetevök ne legyenek külön, ha tovább keverik, akkor lesz túl sürü, gumis
3/8 anonim válasza:
Nekem is mindig olyan pedig én fémben sütöm. Olvastam hogy lehet sok az olaj/vaj benne. De mindig úgy csinálom ahogy a recept írja
4/8 anonim válasza:
Szilikon formában kifogástalan muffinokat sütök.
A receotekkel lesz a gond. Esetleg a recept + hkgy túlkevered a tésztát.
Keress angolul cupcake receptet az biztos hamarabb lesz morzsás mint gumis. Sajnos kevertekbol (miffin bannakenyer stb) nagyon sok szar magyar recept van a neten
5/8 anonim válasza:
Lehet kevés a sütőpor és sok az olaj, folyadék.
Próbalj más receptet is ki.
6/8 anonim válasza:
Esetleg belehalna valaki, ha a saját maga által használt szuper muffin receptjét feldobná ide a kérdezőnek?
8/8 anonim válasza:
6-os: sokkal lényegesebb lenne a kérdezö receptje, mert úgy lehet jobban valamit javasolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!