Meddig jó egy tojás?
Figyelt kérdés
Kollégista vagyok, otthonról hoztam október 10-én friss házi tojást (azt nem tudom, hogy pont aznapi volt-e, de a legfrissebbeket csomagolta el nekem az anyukám). Még van belőle 3 db, szerintetek jó még? Mert kinéztem egy receptet, és nem szeretnék tojást venni, de az sem jó, ha főzés közben látom meg, hogy romlott a tojás, és mehetek vissza a boltba (ami nincs közel).
Hűtőben tartom.
2010. okt. 29. 13:02
1/1 anonim válasza:
Szerintem nincs baja,mielőtt forgalomba kerül a tojás(bár nem a házira gondolok) hónapokig hűtőkamrákban van.Törd fel egyenként mondjuk egy bögrébe és meglátod.Ha rossz akkor szétmegy a sárgája és büdi is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!