5 perces pizza recept?
Az az érzésem, hogy idöközben nincs fenn a recept.
Amire emlékszem, nek készített külön tésztát, a lisztet, élesztöt meg folyadékot a serpenyöben keverte össze, így félig folyós tészta lett, amit elkezdett fedö alatt sütni, kis idö múlva tette rá a feltéteket és készre sütötte. Amiben nem vagyok biztos, de úgy rémlik, hogy a tésztát nem kellett megfordítani.
Esetleg próbáld a saját mentéseid között kerestetni csak pizza néven, hátha mégis megtalálod.
Nem a kérdezö vagyok, régebben én is elkészítettem.
A szuper az volt benne, hogy nem kellett bele más, csak liszt, élesztö meg folyadék (a legtöbb ilyesmibe tejfölt, joghurtotm majonézt, tojást tesznek, ami borzasztó), ez kb olyan volt állagra, mint egy nokedlitészta.
Mivel egy adagnyi sült egyszerre, ezért tényleg kész volt 5 perc alatt.
És természetesen nem egészen olyan volt, mint egy "igazi" pizza, de valamennyire emlékeztetett rá, ízre jó volt és mivel ennyire gyors, hamar kész lett, ha valamiért nem volt idö többre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!